TRAUMA IZ PROŠLOSTI

Ivan Pažanin progovorio o svojoj borbi s kilogramima i otkrio kako ih je skinuo nevjerojatnih 30

03.12.2020 u 09:43

Bionic
Reading

U emisiji ‘Život iza vage’, koju vodi nekadašnja kandidatkinja Marijana Džolić Maca, gostovao je chef Ivan Pažanin te je pritom priznao da je i sam svojedobno vodio mukotrpnu bitku s viškom kilograma

Ivan Pažanin, jedan od najpopularnijih hrvatskih chefova, gostovao je u emisiji ‘Život iza vage’, u kojoj je voditeljici Marijani Džolić Maci otkrio kako je uspio smršavjeti čak 30 kilograma.

Otkrio je tada gledateljima da je u mladosti težio čak 120 kilograma te da se tijekom cijelog odrastanja borio s time. No onda je odlučio uzeti stvari u svoje ruke i poduzeti nešto po tom pitanju.

‘Udebljao sam se dok sam bio tinejdžer i tad je bilo lako izgubiti te kile. Ustvari, one su otišle same od sebe kada sam se počeo više kretati i baviti sportom. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila 'Mali je gladan', čak i kada mali nije bio gladan. Da se tada nisam riješio viška kilograma, sada bih bio u velikim problemima jer što si stariji, kile ti se više primaju’, rekao je Pažanin pa dodao:

  • +5
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

‘Naravno, pazim na prehranu, no zna se dogoditi da odem na dvije-tri zabave zaredom na kojima je dobra spiza pa brzo dobijem nekoliko kila. No ne brinem se zbog toga... Trudim se naći vremena za boks jer se poslije treninga dobro osjećam.'

Zatim je objasnio da mu je u borbi s kilogramima uvelike pomogao odlazak na brod na kojem je radio fizički naporan posao.

‘Otišao sam jako mlad na brod, s 18 godina, a to je jako fizički naporan posao s 15 sati rada dnevno. Malo sam promijenio prehranu i pripazio, pa je u nekoliko mjeseci nestalo tridesetak kilograma’, rekao je kuhar kojeg smo imali prilike upoznati kroz emisije ‘Tri, dva, jedan, kuhaj’ na RTL-u.