NIKAD LJEPŠA

Nina Badrić u trendi kombinezonu koje joj pristaje kao saliven

31.08.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Nina Badrić, jedna od naših najuspješnijih pjevačica, nije odoljela velikom trendu koji oduševljava zaljubljenice u modu već nekoliko sezona

Zgodna Zagrepčanka najbolje se osjeća u ženstvenim kreacijama poput lepršavih haljina koje joj sjajno pristaju, ali i trendi kombinezoni koji veliki hit među fashionisticama, odličan su odabir za lijepu brinetu.

U elegantnoj kreaciji proslavljene dizajnerice Diane von Fürstenberg, naša poznata pjevačica je mamila poglede te dobila pregršt komplimenata na društvenim mrežama.

Zanimljiv komad s printom ljupkih ptičica s ukrasnim crvenim remenom koji ističe struk, pun je pogodak za Ninu u kojem je izgleda zbilja senzacionalno.

Za ovaj efektni stajling Nina je dobila samo pozitivne ocjene.

'Prelijepa', 'Nina super outfit', redali su se jedan za drugim komplimenti za Ninin look.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prekrasni kombinezon nalazi se u jesenskoj kolekciji poznate dizajnerice, a od iste tkanine dostupne su i različite verzije haljina ove američke kreatorice čiju su odjeću nosile i Kate Middleton, Michelle Obama, Jennifer Lopez i druge poznate modne ovisnice.

Inače, fanovi Nine Badrić s velikim zanimanjem iščekuju njezin koncert u Lisinskom 24. listopada.

'Zagreb je moj rodni grad, veselim se ponovnom druženju u dvorani Lisinski. U svom gradu uvijek imam posebnu tremu', rekla je Nina najavljujući koncert.