RIJETKO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE

Savršeno usklađeni Victoria i David Beckham plijenili poglede na crvenom tepihu

31.08.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Jedan od najdugovječnijih parova u šoubiznisu, Victoria i David Beckham odradili su rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu u povodu dodjele nagrada Europske nogometne federacije (UEFA) održane za vrijeme ždrijeba skupina Lige prvaka u Monte Carlu

Bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham plijenila je pažnju na crvenom tepihu u klasičnoj maloj crnoj haljini koju sama potpisuje.

Poznata po ljubavi prema vrtoglavim štiklama, usku haljinu s V-izrezom dekoltea nosila je uz crne stiletto sandale i decentnu ogrlicu sa smaragdnim privjeskom.

Pozirajući zagrljeni pred mnoštvom fotografa okupljenih ispred crvenog tepiha dvorane Grimaldi Forum, Victoria i David Beckham bili su glavne zvijezde svečane dodjele na kojoj je nagrada za najboljeg veznjaka i nogometaša Europe uručena domaćem reprezentativcu Luki Modriću.

Priznanje u vidu nagrade te je večeri dobio i 43-godišnji David Beckham. Bivša zvijezda klubova Manchester United i Real Madrid počašćena je nagradom UEFA-e koju mu je uručio predsjednik Europske nogometne federacije Aleksander Čeferin.

David i Victoria Beckham Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Bebert/Bestimage/PIXSELL

David je prošlog tjedna najavljen kao dobitnik Predsjedničke nagrade UEFA-e zahvaljujući 'izvrsnim dostignućima, profesionalnoj izvrsnosti i uzornim osobnim kvalitetama'.