IMPRESIVNA KOLEKCIJA

Izaziva zavist: Kris Jenner otvorila vrata svog impresivnog ormara

31.08.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Slavna 'momagerica' Kris Jenner, majka slavnih Kardashianki i mlađahnih Jennerica, za koju mnogi kažu kako je najviše zaslužna za uspjeh svojih kćeri, pohvalila se sadržajem svojeg ormara koji će izazvati zavist svake zaljubljenice u modu

Kris Jenner nije ništa manje strastvena fashionistica od svojih kćeri pa je svojoj bliskoj prijateljici dizajnerici Dee Ocleppo Hilfiger (Judith Leiber Couture) kako izgleda sadržaj njezine impresivne modne kolekcije, na kojoj je, kako je rekla, radila 62 godine!

Virtualna turneja po garderobi slavna mamadžerice klana Kardashian-Jenner malo će koga ostaviti ravnodušnim.

  • +6
Kris Jenner Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Usprkos ogromnoj količini stvari koja se nalazi u njezinoj kolekciji, Kris kaže kako svaki komad odjeće, obuće ili accessoirea, ima sentimentalnu vrijednost.

'Neke stvari imam godinama i za mene imaju ogromnu vrijednost', kaže.

Kris je osobito ponosna na svoju kolekciju cipela, torbi i - trenirki.

'Nosim ih zbilja svaki dan. Jako volim nositi trenirke jer su tako udobne', rekla je Kris Jenner koja obožava i crne sakoe kojih ima zbilja bezbroj u svojem ormaru.

Baš poput svoje kćeri Kylie Jenner i Kris je luda za torbama svih veličina, boja i uzoraka koje je religiozno posložila kako bi u svakom trenutku imala dobar pregled.

U svojoj kolekciji torbi ima i prekrasni clutch brenda Judith Leiber koju je za Božić dobila od svog supruga Roberta Kardashiana još u 80-ima.

'Zar nije prekrasna? To je moja prva Judith Leiber torba koju sam dobila od supruga. Uopće je više ne nosim, ne usudim se', priznala je Kris.

Osim te, jedna od omiljenih torbica je clutch istog brenda optočen kristalićima koji je dobila od djece svoje preminule prijateljice Stephanie.

  • +39
Klan Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ona je bila moja dobra prijateljica godinama i preminula je prije 10 godina. Ta torbica za mene ima veliku vrijednost', objasnila je Kris.