ZVIJEZDA U PARIZU

Najljepša holivudska plavuša ukrala svu pozornost na glamuroznoj reviji

04.05.2018 u 11:42

Bionic
Reading

Poznata po spektakularnim revijama u pariškoj Velikoj palači, modna kuća Chanel priredila je još jednu poslasticu za ljubitelje ovog slavnog francuskog brenda

Predstavljanje Chanelove cruise kolekcije očekivano nisu propustile brojne dame iz svijeta Hollywooda, a posebnu pažnju plijenila je australska ljepotica Margot Robbie koja je zvjezdane uzvanice revije, ali i slavne modele na pisti, svojom pojavom uspjela ostaviti u drugom planu.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Praćenje revije iz prvih redova, 27- godišnja zvijezda filma 'Ja Tonya' odradila je u minijaturnoj haljini ukrašenoj mnoštvom šljokica i šarenim prugastima trakama.

Kreaciju s potpisom Chanel, u kojoj nikako nije prošla nezapaženo, Margot je začinila detaljem baršunaste crne vrpce oko vrata dok je savršeno oblikovane noge dodatno istaknula parom srebrnih sandala s tankim remenčićima.

Osim ljepotom i filmskim uspjesima, ova talentirana australka može se pohvaliti besprijekornim stilom koji ju je vinuo u sam vrh najbolje odjevenih dama Hollywooda, a u nedavnom intervjuu za australski Cosmopolitan otkrila je nekoliko beauty trikova kojim postiže savršen izgled.

  • +16
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia