KIPI NA SVE STRANE

Ljepotica koja je zavela zvijezdu serije 'Beverly Hills' jedva je uspjela obuzdati obline u bikiniju

17.08.2020 u 13:05

Bionic
Reading

Nakon što je glumca Briana Austina Greena krajem svibnja ostavila atraktivna glumica Megan Fox s kojom dijeli tri sina, zvijezda kultne serije 'Beverly Hills, 90210' odlučila je zaboraviti na suprugu te se okružila atraktivnim ženama, a jedna od njih je i model Tina Louise. Američki mediji raspisali su se o tome kako je Australka osvojila holivudskog neženju i otada je paparazzi ne prestaju pratiti u stopu

Australska manekenka Tina Louise u centar medijske pažnje došla je kada su je paparazzi uhvatili na ručku s Brianom Austinom Greenom u Los Angelesu. Od tog trenutka sve su oči uprte u atraktivnu plavuša s kojom je Brian odlučio pronaći sreću.

Lijepa Tina nedavno je snimljena na plaži u Malibuu, a osim istesanog tijela u bikiniju kupači su imali prilike vidjeti i nekoliko sočnih scena. Dok je izlazila iz mora, Australka je jedva obuzdala svoje bujne obline koje su u trenutku udara valova pokušale proviriti iz badića.

  • +13
Tina Louise Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No to lijepu Tinu nimalo nije uzrujalo. S osmijehom na licu slavna ljepotica je namijestila gornji dio bikinija i nastavila uživati u morskim radostima. Ovog puta paparazzi u njenom društvu nisu snimili 47-godišnjeg Briana kojeg je glumica Megan Fox ostavila zbog nlađeg glazbenika Machine Gun Kellyja.

Tina Louise je karijeru modela započela kada ju je s 21 godinom otkrio fotograf. Najpoznatija je na australskoj sceni, no 2007. godine osvojila je titulu najseksi bikini-manekenke te je postala poznata i dalje od rodne zemlje.

Danas je ponosna vlasnica restorana u Los Angelesu, gdje se preselila kako bi poradila na svojoj karijeri. Upravo u njezinu restoranu uhvatili su je sa slavnim glumcem koji je po svemu sudeći pao na njezino seksi tijelo prekriveno tetovažama, koje drage volje pokazuje gdje god stigne.