MALO JESMO, MALO NISMO

Ne mogu jedno bez drugoga, ali ne mogu ni skupa: Veze ovih slavnih parova obilježili su prekidi i mirenja

02.08.2020 u 20:13

Bionic
Reading

Zgodna kći glazbene legende Lionela Richieja odlučila je nedavno Scottu Disicku dati još jednu šansu, nakon što je pobjegla od njega kad je zbog problema s ovisnosti u svibnju završio na rehabilitaciji. Pjevačica Katy Perry s glumcem Orlandom Bloomom odbrojava dane do rođenja njihovog prvog djeteta, ali i ta ljubavna veza nije tekla glatko. Prisjetili smo se slavnih parova čiju su ljubavnu vezu obilježili prekidi i pomirenja

Scott Disick i Sofia Richie

Zvijezda realityja 'The Keeping Up With the Kardashians' i manekenka prvi put su povezani u svibnju 2017. godine nakon njegovog razlaza s Kourtney Kardashian. Nakon tri godine romanse, u svibnju ove godine, mlada je ljepotica pobjegla glavom bez obzira nakon što je Scott završio na rehabilitaciji. Kći glazbene legende Lionela Richieja poslije prekida se okrenula izlascima i putovanjima s prijateljicama, a 16 godina stariji Scott posvetio se svojoj djeci iz veze s bivšom partnericom Kourtney Kardashian. Na američki Dan državnosti Scott i Sofia su se vidjeli na zajedničkom okupljanju u kući Kardashianovih te tada očito shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Gigi Hadid i Zayn Malik

Manekenka i glazbenik svoju su vezu započeli 2015. godine, a prekinuli su u ožujku 2015. godine. Niti dva mjeseca kasnije bivši je par viđen kako se ljubi u New Yorku, a u siječnju 2019. njihova je romansa ponovno izgubila ljubavni žar. Hadid se navodno jako trudila da uspije, ali Malik je imao puno osobnih problema oko kojih mu ona nije mogla pomoći.

Zajedno su ponovno od siječnja ove godine, a u travnju su potvrdili da očekuju dijete. Izvor je za časopis Us Weekly u srpnju otkrio da je par bliži nego ikad te da čekaju djevojčicu.

Ryan Seacrest i Shayna Taylor

Voditelj 'Američkog idola' Ryan Seacrest i manekenka Shayna Taylor prvi put su povezani u ožujku 2013. godine, a od tada je njihova veza imala brojne uspone i padove. Razdvojili su se u prosincu 2014. godine, a vezu obnovili 2016. godine. U veljači 2019. ponovno su potvrdili da su se razišli, ali u rujnu iste godine Seacrest je dao nagovijestiti da se romansa među njima opet rasplamsala. 'Ovo nam je treći put da smo zajedno u osam godina. Ništa nije savršeno, samo treba pokušavati dok ne shvatite kako treba', rekao je voditelj gostujući u svibnju ove godine u talk showu Kelly Ripe. Gotovo dva mjeseca kasnije treći put su pokazali da još uvijek nisu shvatili 'kako treba'. 'Ryan i Shayna su nedavno odlučili mirno okončati svoju romantičnu vezu', rekao je Seacrestov predstavnik časopisu Us Weekly u lipnju ove godine.

Kendall Jenner i Ben Simmons

Manekenka i zvijezda NBA-ja u vezu su prvi put dovedeni u svibnju 2018. godine, a četiri mjeseca kasnije počeli su se pojavljivati prvi znakovi problema te je izvor za časopis Us Weekly potvrdio da se romansa ugasila. 'Za Kendall je jedino važno da je s prijateljima i trenutno joj je to prioritet', rekao je tada dobro upućeni insajder. Samo nekoliko mjeseci nakon razlaza par je počeo obnavljati svoju romansu, a reality zvijezda često je viđana u društvu njegove majke na Benovim utakmicama. U svibnju 2019. ponovno su se razilšli, a navodno su jedno drugo toliko povrijedili da se više ne mogu ni vidjeti.

Halsey i G-Eazy

Glasine o romansi pop zvijezde i repera krenule su u ljeto 2017. godine, nakon njegovog prekida s pjevačicom Lanom del Rey. U rujnu su objavom na Instagramu i službeno potvrdili vezu, ali nakon devet mjeseci isti su društveni medij iskoristili i kako bi obožavateljima obznanili da su se razišli. Hasley je 3. srpnja na Instagram Storyju objavila da inače voli privatne stvari zadržati za sebe, ali kako je javna osoba, osjetila je potrebu svoje obožavatelje obavijestiti da se s G-Eazyjem razdvojila na neko vrijeme. Samo mjesec dana kasnije na afterpartiju dodjele MTV-jevih videonagrada 2018. romansa se ponovno razbuktala, no u rujnu je izvor otkrio da zapravo oboje pokušavaju shvatiti svoj odnos. 'Ne trude se sakriti činjenicu da je njihova veza komplicirana, ali više nisu ozbiljni kao prije i ne osjećaju pritisak oko toga da moraju to definirati', rekao je izvor.

Justin Bieber i Hailey Baldwin

Baldwin je obožavala Biebera i prije nego su se upoznali i počeli vezu 2015. godine, a da je bila strastvena beliberica, svjedoče i objave na društvenim medijima. Novu 2016. godinu zajedno su dočekali na karipskom otoku Angvilu i obožavatelje o tome obavijestili na društvenim medijima. Manekenka je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj grli Biebera, a pjevač fotografiju na kojoj se ljube. Baldwin je pozvala Biebera da žive skupa, a on je u intervjuu za GQ iz veljače 2016. nju nazvao 'nekim koga stvarno voli'. No putevi su im se uskoro razišli. Bieber je dosta vremena provodio s Kourtney Kardashian, a nju su povezivali s pjevačima Drakeom i Shawnom Mendesom. Za vrijeme njihove razdvojenosti Bieber je nakratko dao još jednu šansu ljubavi sa svojom bivšom Selenom Gomez, ali su se napokon zauvijek rastali. U lipnju 2018. Baldwin i Bieber su viđeni u izlasku u Miamiju, a nekoliko tjedana kasnije pjevač je zaprosio manekenku na Bahamima.

Katy Perry i Orlando Bloom

Ovo dvoje jednostavno ne mogu jedno bez drugoga. Njihova je romansa započela 2016. godine, ali su se sljedeće godine, nakon 10 mjeseci veze, razdvojili. No ne zadugo, jer su nakon prekida u svibnju 2017. viđeni na tajnom druženju u Londonu. Od tada su viđani u zajedničkim druženjima u nekoliko navrata, a u veljači 2018. pojavile su se glasine da obnavljaju vezu. Tri mjeseca kasnije Perry je dala nagovijestiti da su i službeno opet zajedno. U veljači prošle godine Bloom je zaprosio Perry, a godinu dana kasnije ona je objavila kako čekaju i svoje prvo dijete.

  • +3
Katy Perry i Orlando Bloom upijaju sunce u Santa Barbari Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Fox i Brian Austin Green

To što slovite za jedan od najseksi parova u Hollywoodu ne mora značiti da su obje strane u toj vezi najsretnije. U kolovozu 2015. godine, nakon 11 godina provedenih zajedno, pet godina braka i dva sina, Megan je podnijela zahtjev za razvod od Briana. No Green nije htio pokleknuti bez borbe pa je voljenu poveo na romantični odmor na Havaje, na isto mjesto na kojem su se 2010. vjenčali. Plan mu je urodio plodom, ali i pomirba, pa su dočekali i treće dijete. U svibnju 2020. Green je potvrdio da nakon gotovo 10 godina braka ipak diže ruke od svega. 'Uvijek ću je voljeti i znam da će ona uvijek voljeti mene. I znam koliko je sve što smo stvorili kao obitelj kul i posebno', rekao je glumac i otkrio da se sa suprugom razišao još krajem 2019. godine.

Chris Evans i Jenny Slate

Zvijezda 'Osvetnika' i Slate prvi javni nastup kao par zabilježili su na njujorškoj premijeri filma 'Tajni život kućnih ljubimaca' u svibnju 2016. Da više nisu skupa, otkrio je Us Weekly u veljači 2017. godine, ali tijekom sezone odmora iste godine ponovno su viđani zajedno. Radeći na Evansovom profilu, New York Times je u ožujku 2018. godine otkrio da se par opet razišao.

Selena Gomez i Justin Bieber

Ljubavni usponi i padovi ovog slavnog para vjerojatno su najteži za praćenje. Glasine da su zajedno pojavile su se u prosincu 2010. godine, ali prvi zajednički izlazak u javnost bilježe tek u veljači 2011. godine. U studenom 2012. krenula je beskrajna serija njihovih prekida, koja je potrajala sve do 2015. godine. Od studenog 2017. pokušavali su si dati još jednu šansu, odlazili na romantična putovanja, ali u ožujku 2018. godine svemu je došao kraj. Navodno Selenina mama nikako nije mogla prihvatiti njezinu vezu s pjevačem, a iako se par možda tijekom svih tih godina zbližio, ovo je najvjerojatnije i konačan kraj te veze jer je Bieber u srpnju iste godine zaprosio Hailey Baldwin i tom prilikom na Instagramu napisao: 'Ti si ljubav mog života i ne bih ga želio provesti ni s kim drugim.'

Chris Brown i Karrueche Tran

Nakon godinu dana veze Brown se 2012. godine zaželio samačkog života i osjetio potrebu usredotočiti se na svoju karijeru. U srpnju 2013. par je bio ponovno zajedno, viđani su u brojnim izlascima, a na Instagramu su si izražavali ljubav. Nakon Brownovog izlaska iz zatvora u lipnju 2014. stilistica mu je priredila kućni party dobrodošlice, a njihova je veza napokon okončana kad je otkrila da on ima tajnu kćer koja se rodila tijekom njihove veze. Problematični reper teško se pomirio s ovim prekidom pa je u veljači 2017. na društvenim mrežama dijelio uznemirujuće i prijeteće videozapise. Tran je u lipnju 2017. ishodila petogodišnju mjeru zabrane prilaska za Browna, ali je reper u ožujku 2018. pomirljivo komentirao fotografiju nje i njenog novog dečka Victora Cruza, pišući kako 'stvarno izgledaju dobro', što je upotpunio emotikonima ruku sklopljenih u molitvu.

John Mayer i Katy Perry

I ovo dvoje glazbenih zvijezda bilo je vrlo neodlučno po pitanju svoje veze sve do konačnog razlaza 2014. godine. Perry je s Mayerom počela izlaziti nakon što se razvela od Russella Branda u ljeto 2012. godine. Prekinuli su već te jeseni, ponovno krenuli i uspjeli opet prekinuti već u ožujku 2013. godine. U lipnju iste godine opet su bili zajedno, a izdržali su do veljače 2014. godine, kad su se i službeno razišli.

Hayden Christensen i Rachel Bilson

Christensen i Bilson provodili su vrijeme odvojeno tijekom svoje isprekidane veze. Upoznali su se 2007. godine na setu filma 'Skakač', a zaručili se u prosincu sljedeće godine. Prekinuli su u kolovozu 2010., a tri mjeseca kasnije opet su bili zajedno. U rujnu 2017. službeno su objavili svoj razlaz, a iz ove isprekidane ljubavne veze ostala im je kći Briara, rođena u listopadu 2014. godine.

Demi Lovato i Wilmer Valderrama

Iako su zajedno bili od 2010. godine, Lovato je bila vrlo stidljiva po pitanju veze s Fezom iz 'Ludih sedamdesetih'. U javnost su izašli tek 2014. godine, kad su na Twitteru i Instagramu počeli objavljivati zajedničke fotografije. Razišli su se u lipnju 2016., nakon šest zajedničkih godina, ali ostali su u prijateljskim odnosima. U kolovozu 2017. Lovato je proslavila 25. rođendan u Valderraminom društvu. Bivši par viđen je kako u veljači 2018. tijekom ručka izmjenjuje nježnosti, a očevidac je tvrdio i da su bili zagrljeni.