GODI MU PAŽNJA

Nema više namjeru patiti: Nakon razvoda od Megan Fox, slavni glumac okružio se nizom atraktivnih žena

04.08.2020 u 15:59

Bionic
Reading

Glumca Briana Austina Greena krajem svibnja ostavila je dugogodišnja supruga, atraktivna glumica Megan Fox s kojom dijeli tri sina. Fox se odlučila na razvod nakon što ju je privukao mlađahni reper, a iako prvotno povrijeđen zbog svega Brian je pronašao način kako zacijeliti ljubavne rane

'Bio sam ljut i šokiran, no pokušao sam ostati pribran jer nije ona kriva što su joj se pojavili ti osjećaji. Na koncu, ipak je bila potpuno iskrena sa mnom. Bez obzira na sve, volim je i uvijek ću je voljeti. Znam da i ona mene voli i da ćemo zauvijek biti vezani zbog naše djece i to je nešto posebno’, rekao je koncem svibnja glumac Brian Austin Green široj javnosti i tada potvrdio da je njegovom desetogodišnjem braku s glumicom Megan Fox došao kraj.

Zvijezda teen serije ‘Beverly Hills, 90210’, nije krio koliko je zapravo povrijeđen i kako se nije ni u snu nadao ovakvom raspletu situacije.

Nedugo nakon toga počeo se viđati s Courtney Stodden, 25-godišnjom kompozitoricom i modelom.

Kako doznaju britanski mediji, atraktivna plavuša nije jedina koju slavni glumac izvodi na spojeve.

Već neko vrijeme izlazi s nekoliko djevojaka, a sada se u medijima pokušao obraniti od raznih epiteta da je ženskaroš.

‘Ne igram se s ničijim osjećajima. Moj život je trenutno pod povećalom i zato su u medijima takvi naslovi. Nije li cilj izlazaka pronaći onoga koji ti odgovara? Pa kako točno upoznati pravu osobu ako ne pružiš šansu nekolicini? To ne znači da sam loša osoba. Jednostavno živim slobodnim životom i pokušavam u tome uživati’, objasnio je 47-godišnjak.