Digitalni e-bicikli

Peugeot Cycles predstavlja tri povezana električna bicikla: Digital e-Bike, e-Longtail i e-Front Load

05.07.2023 u 11:16

Bionic
Reading

Bogata povijest inovacija Peugeot Cyclesa datira iz 1885. godine, a Cycleurope Industries, koji dizajnira, proizvodi i distribuira cjelokupnu postojeću ponudu, uključujući bicikle s električnim pogonom (EAB), koji pokrivaju Junior, Trekking, City i Mountain bike segmente

Peugeot Cycles je glavni igrač u svijetu biciklizma već gotovo 140 godina i nastavlja s inovacijama lansiranjem potpuno nove serije povezanih električnih bicikala, dizajniranih za obitelji i profesionalce.

U 2022. europsko tržište električnih bicikala doseglo je rekordnih 5,5 milijuna prodanih jedinica, što predstavlja godišnji rast od 8,6 posto. Jedan od svaka 4 bicikla prodana u Europi prošle godine bio je električni.

Peugeot Cycles ima bogatu povijest inovacija koja datira iz 1885. godine i sada je glavni igrač na tržištu putem svog ekskluzivnog vlasnika licence Cycleurope Industries, koji dizajnira, proizvodi i distribuira cjelokupnu postojeću ponudu, uključujući bicikle s električnim pogonom (EAB), koji pokrivaju Junior, Trekking, City i Mountain bike segmente.

Krajem 2023. i početkom 2024. Peugeot Cycles proširiti će svoju ponudu bicikala s električnom potporom s nekoliko novih inovativnih modela s najboljim povezanim tehnologijama. Preko nove namjenske aplikacije za pametne telefone, oni će korisnicima ponuditi značajke kao što su prilagodljiva električna pomoć, protuprovalni sustav, alarm, geolokacija bicikla, navigacija u stvarnom vremenu, vremenska prognoza na odredištu, statistika rute itd., sve dostupne pri lansiranju.

Peugeot Cycles lansirat će ovu ponudu povezanih električnih bicikala u tri nove kategorije:

  • Gradski bicikl (Digital e-Bike).
  • Dugi repni teretni bicikl (Digital e-Longtail), bicikl s produženim stražnjim dijelom koji može udobno primiti do dvoje djece ili tereta, posebno prikladan za obiteljsku upotrebu.
  • Digital e-Front Load, teretni bicikl s produženim prednjim međuosovinskim razmakom za prijevoz kutije za do troje djece ili teškog tereta, prikladan za obiteljsku ili profesionalnu upotrebu.

Nova ponuda teretnih bicikala jača ponudu električne mobilnosti Peugeot Cycles kako bi zadovoljila rastuće potrebe sve više kupaca: Obitelji u urbanim područjima, gdje se razvijaju biciklističke staze i namjenska parkirališta; Poduzeća svih veličina, od obrtnika, koji koriste svoj teretni bicikl na dva kotača kao novi radni alat, do logističkih tvrtki koje traže komplementarnu i konkurentnu ponudu lakih vozila prilagođenih za dostavu na 'zadnjoj milji'.

Ova tri nova svijeta povezanih električnih bicikala, usmjerenih na B2C i B2B ciljeve, dizajnirat će i proizvoditi start-up Beweel.

Cjelokupna paleta Peugeot Cycles bit će dostupna kroz glavne prodajne mreže Cycleurope Industries. Beweel će sa svoje strane plasirati 3 nova svijeta povezanih bicikala putem vlastitih distribucijskih kanala.