još malo

[FOTO/VIDEO] Uskoro premijera novog Nissana Qashqaija: Treća generacija kompaktnog crossovera bit će revolucionarna

16.02.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Odgovorne osobe i stručnjaci Nissana 18. veljače otkrit će elegantan vanjski dizajn, obnovljenu unutrašnjost i praktične značajke

Nissan je kratkim videouratkom najavio predstavljanje nove, treće generacije Nissana Qashqaija. Još je samo dva dana ostalo do svjetske premijere ovog kompaktnog crossovera koji je promijenio izgled europskog tržišta automobila i pokrenuo mnoge proizvođače automobila u svijetu da upravo ovakav tip automobila uvedu u svoje linije modela.

Još od kraja prošle godine najavili smo kako se zamaksirani prototipovi treće generacije neprestano testiraju na europskim prometnicima kako bi novi kompaktni crossover spremno odgovorio na očekivanja suvremenih kupaca, pa čak ih i nadmašio.

Posve novi Qashqai svoj će uspjeh graditi na statusu pionira i predvodnika u segmentu srednje velikih crossovera koji u Europi uživa još od 2007. Novi Qashqai temeljit će se na novoj Alijansinoj platformi CMF-C, a ona spaja napredni inženjering, inovaciju i naprednu tehnologiju.

Dinamična vožnja srž je treće generacije pionirskog crossovera s elektrificiranim pogonskim sustavima, uključujući premijerno uvođenje Nissanove inovativne tehnologije e-POWER u Europu.

  • +19
Nissan Qashqai - detalji unutrašnjosti Izvor: Promo fotografije / Autor: Nissan

Iznutra se posve novi Qashqai može pohvaliti vodećim portfeljem povezanih usluga i novim značajkama.

Više detalja o naprednom inženjerstvu i povišenom iskustvu vozača na potpuno novom Nissan Qashqaiju moći ćemo vidjeti 18. veljače u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, kada će se digitalna premijera emitirati sa stranice Nissan Europe.