vrhunski audio

[FOTO] Ovo je Fiat 500 La Prima by Bocelli: Najpoznatiji tenor na svijetu zna što je pravo audio iskustvo

14.04.2022 u 14:07

Bionic
Reading

Kako bi istinski testirao profinjenost zvučnog sustava, Fiat se pozvao na iskustvo maestra Andree Bocellija, najpopularnijeg živućeg tenora na svijetu, i odabrao nadolazeći novi singl njegovog sina, Mattea Bocellija

Fiat je najavio novi model 500 La Prima by Bocelli. Ovo posebno izdanje prvi je gradski automobil na svijetu koji je opremljen JBL tehnologijom 'Virtual Venues' koja, prema proizvođaču, pruža neusporedivo audio iskustvo.

Isporučena kao dio standardne specifikacije La Prima by Bocelli, nova verzija ovog Fiata nudi ekskluzivni JBL Premium Audio koji je masterirao Bocelli. Vrhunski zvučni sustav od 320 W jednostavan je i intuitivan za korištenje, osim što je savršeno integriran u automobil bez ikakvog utjecaja na unutrašnjost ili prtljažnik.

Kako bi istinski testirao profinjenost zvučnog sustava, Fiat se pozvao na iskustvo maestra Andree Bocellija, najpopularnijeg živućeg tenora na svijetu, i odabrao nadolazeći novi singl njegovog sina, Mattea Bocellija, kao soundtrack za posebno izdanje komunikacijske kampanje.

Za svoj debi na svjetskoj pozornici, novi 500 La Prima by Bocelli predstavljen je u crnoj boji i nudi kao standard razne elemente vrhunskog dizajna i tehnologije. Neponovljiva Fiatova tkanina s monogramom u kabriolet verziji i 10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir visoke razlučivosti infotainment sustav, puna LED svjetla i 17-colni dijamantno izrezani aluminijski naplatci, posvećena značka La Prima i premium interijeri s tkanom kontrolnom pločom i ledeno bež sjedalima, s Fiatovim potpisom.

Fiat 500 La Prima by Bocelli Izvor: Promo fotografije / Autor: Fiat

Nova verzija sadrži najsuvremeniju tehnologiju s dometom baterije do 320 km u WLTP ciklusu koji ide do 460 km kada se koristi u gradskom prometu. Osim toga, New 500 je prvi gradski automobil s potpomognutom vožnjom razine 2.

Novi 500 La Prima by Bocelli dostupan je u 3 karoserije, cabrio, hatchback i 3+1, te u 6 boja karoserije (Onyx Black, Rose Gold, Ice White, Mineral Grey, Ocean Green i Celestial Blue).