MORSKA PREMIJERA

Abarth predstavio Offshore: Adrenalinske performanse s 230 KS i Riva trkaći ispušni sustav

13.06.2024 u 07:49

Bionic
Reading

Ovo savršeno plovilo za one koji žele dodati sportski i jedinstveni doživljaj plovidbe, dostupno je u ograničenom izdanju od samo 500 jedinstvenih, potpuno prilagodljivih primjeraka

Na svoju 75. godišnjicu, Abarth je još jednom impresionirao svoju zajednicu predstavljanjem novog čamca Abarth Offshore koji je svoju svjetsku premijeru imao na događaju 'Top Marques 2024' od 5. do 9. lipnja u srcu Kneževine Monako.

Inspiriran sportskim naslijeđem Scorpiona, novi Abarth Offshore približava Abarth svijetu nautike. Predstavljen od strane Car Off Shore, dizajniran je uz doprinos Centro Stile Fiat i Abartha, fokusirajući se na sportski duh, agresivnost, svijetle boje i uzbudljive performanse marke.

Abarth Offshore Izvor: Promo fotografije / Autor: Abarth

Krajem travnja je i Fiat predstavio svoju brodicu, 'Car 500 Off-Shore' u ograničenoj seriji, inspiriranu kultnim Fiatom 500.

Novi Abarth Offshore ima odvažnu, metalik-zelenu karoseriju koja se prelijeva na sunčevoj svjetlosti i tamne detalje i šavove boje lješnjaka. Pokretan vanjskim hidrojet motorom, nudi impresivne performanse sa svojih 230 KS snage i Riva trkaćim ispušnim sustavima, koji daju agresivan zvuk i podsjećaju na prepoznatljive karakteristike Abarthovih 'hot hatch' modela.

Cijela struktura ima sportske linije i kruti HardTop krov, koji obavija putnički prostor i štiti vozača sa svestranim sustavom haube, prepoznatljivim zaštitnim znakom Abarthovih kabrio modela. Boje karoserije odražavaju se i na paru sportskih sjedala Besenzoni, opremljenih ergonomskim naslonom od prošivene kože, odgovarajućim parom pojaseva s pričvršćenjem u 4 točke i čeličnom potpornom bazom obloženom Wave Shockom.

Kako bi se osiguralo više prostora na brodu, krmena paluba uključuje elegantno uvučene čelične ljestve, dok je za udobnost gostiju nakon kupanja plovilo opremljeno i udobnim dvostrukim sunčalištem na krmi. Visokokvalitetni materijali nalaze se na cijelom plovilu, od sintetičke tikovine Synteak s prilagodbama do ograde koja slijedi odvažne linije od krme do pramca.

  • +4
Abarth Offshore Izvor: Promo fotografije / Autor: Abarth

Oprema uključuje Garmin stereo sustav s RGB LED diodama, 4 Fusion zvučnika i subwoofer koji koristi kontrolnu ploču kao zvučnu kutiju. Zahvaljujući naprednim tehnologijama, Abarth Offshore omogućuje korisnicima da plove u potpunoj sigurnosti, dožive uzbudljive osjećaje i uživaju u udobnosti bez premca. Prikladan za sve potrebe, može se dodatno prilagoditi ribolovnom ili sportskom opremom.

Novi Abarth Offshore, savršeno plovilo za one koji žele dodati sportski i jedinstveni doživljaj plovidbe, dostupno je u ograničenom izdanju od samo 500 jedinstvenih, potpuno prilagodljivih primjeraka.