MILAN KUJUNDŽIĆ:

'Neka Grabar Kitarović i Josipović bace pismo-glava'

Bionic
Reading

'Hrvatska 15 godina nema predsjednika, ni onog u dva mandata, ni aktualnog', kazao je izgledni kandidat Saveza za Hrvatsku za predsjednika RH Milan Kujundžić

'Najgore bi bilo ako hrvatski narod prihvati nametnuta dva kandidata i da više nitko ne postoji. To bi ujedno značilo kako smo prihvatili aklamaciju i to je kraj demokracije! Poručujem ovima koji zagovaraju kako postoje samo ta dva kandidata, a za druge kandidature kažu kako razbijaju desnicu, neka onda ovo dvoje bace pismo-glava i tko dobije, neka bude predsjednik', kazao je za Slobodnu Dalmaciju


Kritizira Mesića i Josipovića tvrdeći da su odgovorni za propadanje države. 'Oni su trebali dizati i poziciju i opoziciju, tražiti konsenzus i rješenja, a ne trošiti novac na Pantovčaku i igrati se sa svojim savjetnicima, a da pritom zemlja propada', poručio je Kujundžić.

'Nije demokracija da se zatvorimo u jednostranačke ili dvostranačke kalupe nego da se natječe što više ljudi i pobijedi najbolji', objasnio je Kujundžić ranije za tportal.hr.

Prema njegovu mišljenju, ti spekulanti - tko će kome pomoći - trgovci su koji šalju određene poruke, ali nije želio dublje obrazlagati kakve i dolaze li iz HDZ-ova tabora koji strahuje od njegove nominacije.

Kujundžić se zalaže za otvaranje novih putova na hrvatskoj političkoj sceni, a ne kretanju unutar već viđenoga.

Više pročitajte ovdje