prilika za posao

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte tko sve zapošljava ovoga tjedna

23.04.2018 u 14:37

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih zanimanja u brzorastućem IT sektoru

Pevec zapošljava Voditelja programske podrške s minimalno tri godine iskustva na projektima redizajna/unapređenja poslovnih procesa kroz uvođenje novih ili dorade postojećih programskih rješenja, iskustvo u rukovođenju timom, napredna razina znanja u administraciji procesno orijentiranih sustava. Detaljnije odgovornosti i opis posla pročitajte u oglasu.

Transcom World Wide, vodeća svjetska tvrtka specijalizirana za unapređivanje iskustva potrošača i pružanje različitih usluga pozivnih centara, zapošljava Specijalista za iskustvo korisnika. Ako želite pronaći posao gdje nikada nije dosadno i gdje niti jedan dan nije isti kao prethodni, zaposlite se kod ovog poslodavca. Rok prijave je 11. svibnja.

Integra Grupa utemeljena je 1990. godine i posluje na lokacijama u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Orijentirani su na isporuku kvalitetnih i inovativnih IT rješenja i usluga kojima unapređuju poslovanje klijenata čije im je zadovoljstvo primarni cilj. Zbog proširenja poslovanja trenutno zapošljavaju novog člana tima spremnog za preuzimanje izazova i odgovornosti koje nosi pozicija Junior/ senior sistemski inženjer. Prijavite se što prije!

Infobipove platforme koristilo je više od pola svjetske populacije, a to se nije dogodilo slučajno. Kroz 50 ureda na 6 kontinenata brinu se da više od 200.000 klijenata putem Infobip platformi dođu do mobilnih korisnika. Ako želite biti dio ove uspješne priče, otvara vam se prilika u Zagreba na poziciji Core Operations Engineer i u Vodnjanu na poziciji IT tehnician. Rok prijave je 4. svibnja.