oglasi

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 28.09.2020 12:25
  • Objavljeno 28.09.2020 u 12:25
tportal

Izvor: Ostale fotografije / Autor: CC0

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u IT- sektoru. Pronađite favorita i javite im se već danas

Freshcells systems engineering GmbH je softverska agencija sa sjedištem u Düsseldorfu čiji dinamičan tim broji više od 70 zaposlenika. Tvrtka je uvijek u potrazi za najnovijim softverskim trendovima i rješenjima… i kvalitetnim kolegama! Trenutno zapošljavaju na pozicijama Fullstack Developer (m/ž), Senior Software Architect (m/ž) i Frontend Designer (m/ž). Ako smatraš da svijet treba gledati 'van okvira', voliš slaviti uspjehe (kako vlastite, tako i tuđe) i želiš raditi u okruženju koje pruža ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, javi im se do 7. listopada.

Odlično poznaješ relacijske baze podataka? Zanimaju te nove tehnologije? Posjeduješ višegodišnje iskustvo u izgradnji Data/Warehouse/Business Intelligence sustava? Tvrtka ALFATEC Group, jedan od lidera na području financijske sigurnosti, traži upravo tebe! Do 16. listopada prijavi se na oglas za Senior Business Intelligence / Data Warehouse Consultant (m/ž) i postani dijelom njihova stručnog time uz čiju pomoć ćeš napredovati i stjecati nova znanja.

CloudSense je provjerena platforma za upravljanje trgovinom i pretplatnicima, izgrađena za velike ili složene tekuće usluge. Kompanije za komunikacije, medije i komunalne usluge širom svijeta s povjerenjem im se obraćaju kako bi unaprijedili putovanje svojih kupaca na Salesforceu. Tvrtka trenutno zapošljava na sljedećim pozicijama: Product Developer (m/ž), Junior Product Developer (m/ž), Solution Architect (m/ž) i Senior Technical Consultant (m/ž). Rok za prijavu na oglase ističe 9. listopada.

Tvrtka Ed Borel, osnovana 1994. godine s ciljem razvoja i implementacije vlastitih programskih rješenja, zapošljava novog kolegu, odnosno kolegicu, na poziciji Software Developer (m/ž). Opis posla uključuje razvoj aplikacija u programskim jezicima C++ i C# za zdravstvene djelatnosti, a zainteresirani kandidati moraju odlično poznavati SQL baze podataka. Tvrtka nudi stalan posao i plaću u rasponu od 10.000 do 15.000 kuna. Svoj životopis im pošalji do 3. listopada.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

Triton grupa je tvrtka koja konfigurira i održava internet servere i pripadajuće servise te gradi napredna IT rješenja za podršku poslovanja svojih klijenata. Kako bi osnažili svoj postojeći tim IT stručnjaka, traže pojačanje na poziciji IT administrator (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto odlično poznaje rad na serverima i servisima poput DNS, IIS i MSSQL, ima vrlo dobre organizacijske i komunikacijske vještine i spreman je za timski rad. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 8. listopada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!