PRIPREMITE SE

Prime Day: Amazon dan popusta starta 13. listopada ujutro, a evo što najavljuju

28.09.2020 u 10:57

Bionic
Reading

Dvodnevno događanje trebalo bi donijeti više od milijun akcijskih ponuda za proizvode poznatih brendova u svim kategorijama

Prime Day, dan popusta na web trgovini Amazon, ove će godine biti održan 13. i 14. listopada. Dvodnevno događanje trebalo bi donijeti više od milijun akcijskih ponuda u svim kategorijama te ponuditi proizvode brendova kao što su Panasonic, Roborock, Keurig, Under Armour, Coleman, Adidas, Lacoste, Marvel, Ticwatch i drugi.

U Amazonu namjeravaju podržati male tvrtke tako što će kupce poticati na kupovinu od njih u danima do Prime Daya.

Do 12. listopada članovi servisa Prime dobit će vaučer s deset američkih dolara kojeg će moći upotrijebiti pri kupovini kod određenih malih tvrtki u Amazonovoj ponudi.

Amazon će također potrošiti više od sto milijuna američkih dolara na promociju malih tvrtki tijekom Prime Daya i blagdanske sezone.

Prime Day prijašnjih je godina bio održavan tijekom srpnja, ali je ove godine pomjeren na listopad zbog širenja pandemije koronavirusa.

Obično bi donio velike prihode Amazonu - procjenjuje se kako tijekom Prime Daya prodaju robu u vrijednosti više od šest milijardi američkih dolara, što obuhvaća i njihove proizvode uz pristojne popuste pa nemojte propustiti pogledati što se nudi ako planirate kupiti novi Kindle ili Amazon Echo, piše Verge.

Prime Day će početi u utorak, 13. listopada, u devet ujutro po srednjeeuropskom vremenu.

Osim u Sjedinjenim Državama bit će dostupan u Velikoj Britaniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Španjolskoj, Singaputu, Nizozemskoj, Meksiku, Luksemburgu, Japanu, Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Kini, Kanadi, Belgiji, Austriji, Australiji, Turskoj i Brazilu.