ZAPOŠLJAVANJE

Tražite novi posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

16.08.2022 u 12:52

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo nove poslovne prilike u IT sektoru

INA Grupa zapošljava više od 10000 radnika te ima jasnu viziju svoje budućnosti i svoje uloge nastavljajući ponosno tradiciju dugu pola stoljeća. Pridružite se njihovom timu na poziciji Vodeći specijalist za razvoj digitalnih edukacijskih sadržaja (m/ž). Pošaljite im svoju prijavu do 18. kolovoza ako imate minimalno 3 godine iskustva rada u dizajniranju digitalnih edukacijskih i komunikacijskih sadržaja, napredno poznavanje rada na računalu (MS Office – Excel, Word, PowerPoint, SharePoint) te rada s autorskim alatima - Rise360, Articulate Storyline, Adobe i dr. Ova pozicija nudi unaprjeđenje postojećih i kreiranje novih sadržaja u sklopu „Programa uvođenja radnika u posao“ za nove zaposlenike, a detaljnije informacije pročitajte u oglasu.

Konstantni rast tvrtke Fero-Term stvorio je potrebu za rastom broja zaposlenika, stoga trenutno imaju otvoren natječaj za poziciju IT voditelj (m/ž) u Zagrebu. Kako biste kvalitetno obavljali ovakav posao potrebno je odlično poznavanje rada serverskih sustava (Windows Server), poznavanje rada mrežne infrastrukture (routeri, switchevi, wifi,…) i cloud servisa te iskustvo vođenja tima ljudi. Svojim zaposlenicima omogućuju da ostvare svoj puni potencijal, da imaju priliku napredovati unutar tvrtke, stoga konstantno ulažu u njihovo profesionalno obrazovanje. Ostale uvjete i pogodnosti ove radne pozicije pročitajte u sklopu oglasa te im pošaljite svoju prijavu do 24. kolovoza.

Ericsson Nikola Tesla Servisi dio je Ericsson Nikola Tesla Grupe, a njihova temeljna djelatnost je pružanje usluga vezanih uz izgradnju i održavanje telekomunikacijske mrežne infrastrukture. U sklopu strategije njihovog rasta zapošljavaju nove stručnjake u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku te Puli na poziciji Dizajner rješenja za inženjering (ž/m). Ako posjedujete vozačku dozvolu B kategorije, spremni ste na putovanja i imate iskustvo u izradi projektne dokumentacije iz područja građevine i/ili područja elektroničkih komunikacija, izradi projekata ugradnje opreme elektroničkih komunikacija te izradi projekata elektroinstalacije i uzemljenja objekata, prava ste osoba za ovu poziciju. Nude regres za godišnji odmor, mjesečni dodatak za prehranu i redovite sistematske preglede, a ostale pogodnosti pročitajte u oglasu te se prijavite do 23. kolovoza.

Hrvatska poštanska banka je najveća banka u hrvatskom vlasništvu, a kako bi održali kontinuirani rast u potrazi su za motiviranim kandidatima koji žele sudjelovati u ostvarenju rekordnih rezultata i stvaranju najbolje hrvatske banke na radnom mjestu Viši analitičar za podršku skladištenju podataka (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno 1 (VSS/VŠS) ili minimalno 3 (SSS) godine iskustva na srodnim poslovima te posjedovanje osnovnih znanja o (Oracle) bazama podataka i SQL. Nude strukturirani onboarding program, dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje, božićnicu, uskrsnicu, regres te posebne pogodnosti poput niže kamatne stope na kredite, a ostale benefite pogledajte u sklopu natječaja te se prijavite do 17. kolovoza.

STRABAG kao jedan od vodećih ponuđača građevinskih usluga na prostorima srednje i srednjoistočne Europe zapošljava više od 75.460 djelatnika na više od 500 lokacija. Trenutno šire svoj IT tim te zapošljavaju u Zagrebu na poziciji Mitarbeiter IT-Servicedesk (m/w). Prijavite se na njihov natječaj ako dobro poznajete njemački jezik te imate snažan afinitet prema IT sektoru. Ovo je prilika za sve one koji žele ući u IT svijet jer STRABAG osigurava i intenzivno uvođenje u posao te edukacije preko kojih se možete specijalizirati u IT odjelu. Detaljnije informacije pronađite u oglasu te im pošaljite svoju prijavu do 22. kolovoza.