PROVJERITE KAKO

Povežite kontroler DualShock s računalom u tren oka

16.02.2024 u 09:28

Bionic
Reading

Iako je Sonyjev kontroler DualShock 4 najbolje prilagođen za rad s igraćom konzolom Playstation 4, moguće ga je spojiti i s osobnim računalom. Pokazat ćemo vam kako

Donosimo upute kako jednostavno i lako možete povezati kontroler DualShock 4 s osobnim računalom.

Povežite kontroler PS4 s računalom pomoću kabela USB

Osim kontrolera, trebat ćete kabel microUSB, kakav ste dobili uz kontroler. Priključite microUSB kraj kabela u kontroler, a drugi kraj u USB priključak na računalu.

Povežite kontroler PS4 kontroler s računalom putem Bluetootha

Provjerite je li kontroler isključen, zatim pritisnite i držite dugme PlayStation (u sredini kontrolera, sa sličicom PS) i dugme Share (lijevo od dodirne podloge) oko tri sekunde, dok svjetlosna traka na vrhu kontrolera ne počne dvostruko bljeskati.

Na računalu idite na Settings, pa zatim na Devices i Bluetooth & other devices. Iznad sklopke za Bluetooth trebali biste vidjeti sličicu + i Add Bluetooth or other device pokraj nje. Trebao bi se pojaviti popis s upitom o vrsti uređaja.

Odaberite opciju Bluetooth na vrhu popisa. Trebao bi se pojaviti popis Bluetooth uređaja s kojima se možete upariti. Potražite kontroler na tom popisu i kliknite njegov naziv za povezivanje, piše Life Hacker.