tražite posao?

Poslova u IT sektoru ni ovog tjedna ne nedostaje! Zapošljavaju Raiffesien banka, Include, Inchoo...

  • Autor: B. S.
  • Zadnja izmjena 10.09.2018 09:46
  • Objavljeno 10.09.2018 u 09:46
Raiffeisen bank

Raiffeisen bank

Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic

Svakoga tjedna u suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled najatraktivnijih oglasa za posao u IT sektoru

Tvrtka Callidus specijalist je za projektiranje i izvođenje infrastrukturnih ICT rješenja. Najbrže je rastuća firma u IT industriji u Hrvatskoj, kako u poslovnim rezultatima tako i brojem zadovoljnih klijenata. Trenutno imaju 20 mladih stručnjaka, a u potrazi su za još puno mladih talenata. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Mrežni i Voip tehničar/inženjer. Detalje pročitajte u oglasu.

Spremni napraviti transakciju karijere? Raiffeisen Bank zapošljava Voditelja IT revizije koji će biti zadužen za koordinaciju, praćenje i vođenje tima IT revizije, analizu i procjenu rizika IT procesa, praćenje i izvještavanje o implementaciji revizijskih preporuka. Idealan kandidat ima VSS ili 300 ECTS fakulteta tehničkog usmjerenja te najmanje 6 godina radnog iskustva. Sve ostale dalje pročitajte u oglasu i prijavite se što prije.

Include je hrvatska tvrtka koja se bavi razvojem i proizvodnjom IoT urbane opreme. U prethodne tri godine na tržištu EU pozicionirali su se kao vodeća tvrtka u razvoju i proizvodnji pametnih klupa. Trenutno zapošljavaju Embedded developera, Python Developera i Backend developera. Oglas je otvoren do 14. rujna pa pošaljite prijavu što prije.

RAO je tvrtka koja se bavi isključivo izradom software-a te su specijalizirani u izradi programskih rješenja za parking i ticketing, te su njihova rješenja implementirana u većini gradova i parkova u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju novog kolegu/ kolegicu koja će se pridružiti svakodnevnim izazovima. Poslodavac nudi izvrsne radne uvjete, provjeri što te čeka na poziciji PL/SQL Developera/ DBA.

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja, a najčešće su to online trgovine koje se izrađuju od početne faze planiranja pa sve do lansiranja na Magento platformi. Posao zahtijeva timski rad osoba različitih profila, a trenutno broje 60-ak zaposlenika od kojih su gotovo polovina backend (PHP) developeri. Oglas za PHP developera otvoren je do 11. rujna te nestrpljivo čekaju tvoju prijavu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!