Samsung Galaxy A70

Ovo je novi Samsungov pametni telefon. Evo što nam sve nudi

28.03.2019 u 13:12

Bionic
Reading

Samsung je predstavio prve službene informacije o svom novom pametnom telefonu. Svi detalji bit će poznati nakon Galaxy Eventa koji će se 10. travnja održati na tri različita kontinenta.

Krcat inovacijama i nadograđenim osnovnim funkcijama, Galaxy A70 nudi beskonačni zaslon, poboljšanu trostruku kameru, moćnu bateriju i povezanost. Ovaj pametni telefon napravljen je za korisnike koji žele fotografirati i svoje svakodnevne doživljaje dijeliti s prijateljima, tvrde u Samsungu. U tome bi trebao pomoći i 6,7-inčni Infinity-U zaslon, najveći u Galaxy A seriji, kao i ekran omjera 20:9.

  • +7
Samsung Galaxy A70 Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Mobitel u četiri boje

Samsung Galaxy A70 bit će dostupan u četiri boje: koraljnoj, plavoj, crnoj i bijeloj. Ovaj pametni uređaj u svom dizajnu ima stilski efekt prizme koji otkriva boje ovisno o pravcu svjetla i refleksiji.

S poboljšanom trostrukom kamerom, Galaxy A70 dolazi s prednjom i zadnjom kamerom visoke rezolucije 32 MP. To bi trebalo jamčiti oštre i kvalitetne slike u bilo koje doba dana. Dubina leće omogućuje podešavanje oštrine prije i nakon fotografiranja, kako bi sami mogli odabrati ono što želite istaknuti. Tu je i ultra široki objektiv od 8 MP.

Optimizator scene na Galaxy A70 može prepoznati i intuitivno poboljšati 20 scena fotografiranja, a značajka Flaw Detection automatski identificira pogreške prije fotografiranja.

Snažna baterija, skener otiska i biometrijska provjera

Galaxy A70 dolazi sa snažnom baterijom od 4500 mAH, koja bi trebala biti dostatna za cjelodnevno dijeljenje, streaming i igranje. Tu je i superbrzi punjač od 25 W. Skener otiska prsta na ekranu dobio je novu, praktičniju poziciju, a uz značajku Samsung Pass korisnici se mogu prijaviti na web lokacije i aplikacije koristeći biometrijske provjere autentičnosti. Sve to omogućuje sigurnosna platforma Samsung Knox.

Galaxy A70 koristi One UI Samsungovu platformu koja omogućuje praktične i pametne interakcije, uključujući i One Handed Navigation značajku koja olakšava interakcije i kontrole jednom rukom. Korisnici mogu omogućiti noćni način rada za prebacivanje na večernji prikaz i dobiti veću kontrolu korištenja zaslona sa značajkom Timer. Uz to, Galaxy A70 uključuje Samsung Health, Bixby i još mnogo drugih poznatih značajki.

Dodatne informacije o Galaxy A seriji bit će predstavljene na Galaxy Eventu koji će se 10. travnja održati na tri različita kontinenta.