Nova obitelj pametnih telefona

Stiže novi smartfon: Što nam to Samsung sprema za 10. travnja?

18.03.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Samsung bi 10. travnja trebao predstaviti novi Galaxy, odnosno cijelu obitelj pametnih telefona. Tvrtka je ovaj događaj najavila putem svog službenog Samsung Mobile Twitter računa: 'Uđite u eru življenja', uz sliku tri uređaja

Najava je uslijedila samo dva mjeseca nakon što je Samsung uz veliku pompu prikazao seriju Galaxy S10, Galaxy Fold, Galaxy Watch Active uređaje i još mnogo toga. Tvrtka ne otkriva što će točno dogoditi 10. travnja no nedavno su se spročule glasine da Samsung predstavlja novi mobilni uređaj serije A - Galaxy A90.

Što znamo o glasinama A90? Ime se već pojavilo na Samsungovoj stranici kao uređaj koji može igrati ekskluzivnu verziju Gameloftove igre Asphalt 9.

  • +2
Samsung Galaxy S10 u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Moguće je da će Samsung prihvatiti zaslon bez zuba, sa skočnom kamerom. Bilo bi to u skladu s trendom koji je pokrenuo Vivo V15 Pro.

Analizirate li fotografiju s Twittera, primijetit ćete da mobiteli nemaju isti oblike oblika zaslona nisu identična. Onaj najudaljeniji ima zub, druga dva nemaju i dolaze u različitim veličinama.

To bi mogao značiti da će Samsung 10. travnja otkriti ne jedan, ne dva, nego čak tri nova modela pametnih telefona. Šuška se o novom Galaxyu A50, koji možda dolazi sa zubom, a spominju se i neka nova imena: Galaxy A40 i Galaxy A70.

Pet stvari koje trebate znati o Samsungovom savitljivom smartfonu Izvor: Profimedia / Autor: NN

Sve pojedinosti saznat ćemo 10. travnja, a tada će nam se razotkriti i što to točno Samsung misli pod 'erom življenja'.