TESTIRANJE U TIJEKU

Pogledajte kako roboti savijaju Samsungov Galaxy Fold

28.03.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Sudeći po snimci, zasloni se brzo uključuju i nema velike stanke kad je uređaj sklopljen, a čini se kako se ne stvaraju nabori pri savijanju

U Samsungu su dosad bili prilično zakopčani oko toga da bilo kome omoguće isprobavanje kako njihov savitljivi pametni telefon Galaxy Fold doista funkcionira u stvarnom svijetu. Ali, čini se kako se to ograničenje odnosi samo na žive ljude jer se roboti njime neumorno bave.

The Galaxy Fold’s Folding Test Izvor: Društvene mreže / Autor: Samsung Newsroom

Objavljen je novi video koji prikazuje kako roboti testiraju koliko je Galaxy Fold otporan na savijanje. Sudeći po snimci, zasloni se brzo uključuju i nema velike stanke kad je uređaj sklopljen. Također, čini se kako se ne stvaraju nabori pri savijanju, što je bio problem na koji su upozoravala rana izvješća o Galaxy Foldu.

U Samsungu tvrde kako bi trebao izdržati više od 200 tisuća savijanja i rasklapanja, dovoljno kako bi potrajao pet godina uz sto savijanja dnevno.

STIGAO JE GALAXY FOLD

Pet stvari koje trebate znati o Samsungovom savitljivom smartfonu

Pogledaj galeriju

Što je od navedenog doista točno vidjet ćemo kad nam savitljivi smartfon dođe u ruke. U prodaju bi trebao krenuti 26. travnja, po početno cijeni od 1.980 američkih dolara, piše Verge.