NOVE OPCIJE

Nova PlayStation Plus pretplata dostupna je u Hrvatskoj, znamo i cijene

24.06.2022 u 09:34

Bionic
Reading

PlayStation Plus je uveo dva nova pretplatnička plana, kao i premijsku kolekciju s više od 700 igara i dodatnih pogodnosti

Sony Interactive Entertainment najavio je lansiranje svoje nove PlayStation Plus pretplate u Europi, Australiji i na Novom Zelandu. Uz potpuno novi PlayStation Plus igrači mogu otkriti i uključiti se u više sadržaja te produbiti svoju vezu s PlayStation zajednicom kroz zajednička iskustva. Lansiranje u Europi, Australiji i na Novom Zelandu uslijedilo je nakon lansiranja u Americi početkom lipnja, dovršavajući tako globalno uvođenje koje je započelo u Aziji krajem svibnja.

'Globalno lansiranje potpuno nove PlayStation Plus pretplate predstavlja ogroman razvitak naše pretplatničke ponude i drago nam je što obožavatelji diljem svijeta sada mogu uživati u stotinama fantastičnih igara dostupnih u PlayStation Plus katalogu', rekao je Jim Ryan, predsjednik i CEO Sony Interactive Entertainmenta. 'Ono što izdvaja PlayStation Plus jest visok kalibar sadržaja, a usluga će nastaviti rasti s novim mjesečnim ponudama igara koje uključuju neke od najslavnijih naslova na PlayStation platformama. Zaista smo zahvalni na strastvenoj podršci naše PlayStation zajednice tijekom godina.'

PlayStation Plus od sad je dostupan u tri razine. PlayStation Plus Essential pruža iste pogodnosti koje članovi PlayStation Plusa ostvaruju danas kao što su: PS4 i PS5 mjesečne igre, multiplayer opcija za igrače, ekskluzivni popusti, pohrana na oblaku i još mnogo toga. U ovom planu nema promjena za postojeće članove PlayStation Plusa, a cijene ostaju iste: 1 mjesec 65 kn, 3 mjeseca 181 kn, 12 mjeseci 438 kn.

PlayStation Plus Extra pruža sve pogodnosti iz plana Essential te dodaje katalog do 400 PlayStation 4 PlayStation 5 igara - uključujući hitove iz PlayStation Studios kataloga i trećih partnera. Igre u Extra planu mogu se preuzeti za igranje. Cijene za PlayStation Plus Extra iznose: 1 mjesec 100 kn, 3 mjeseca 290 kn, 12 mjeseci 730 kn.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sony

PlayStation Plus Premium pruža sve pogodnosti Essential i Extra planova i dodaje do 340 dodatnih igara, uključujući katalog klasičnih igara iz originala PlayStation,PlayStation 2 i PlayStation Portable generacije te dodaje pristup streamingu na oblaku. U ovom planu nudi se i vremenski ograničena probna verzija igara, tako da kupci mogu isprobati odabrane igre prije kupnje. Cijene PlayStationa Plus Premium u Hrvatskoj su: 1 mjesec 122 kn, 3 mjeseca 360 kn, 12 mjeseci 875 kn.

Novi PlayStation Plus katalog igara uključivat će naslove developera iz PlayStation Studiosa kao što su Insomniac Games, Naughty Dog i Sucker Punch, te partnere trećih strana kao što su Rockstar Games, Square Enix, WB Games i mnogi drugi. Prilikom lansiranja, PlayStation Plus katalog igara uključivat će naslove kao što su Ghost of Tsushima: Director's Cut, Marvel's Guardian of the Galaxy, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, NBA 2K22 i Red Dead Redemption 2.

'Stotine igara dostupnih u PlayStation Plus katalogu igara nastavit će se obnavljati i razvijati tijekom vremena', kažu iz Sonyja.

Klasične igre koje dolaze na PlayStation Plus uključuju omiljene hitove kao što su Ape Escape, Syphon Filter i Tekken 2.

Prilikom svakog regionalnog lansiranja trenutna pretplata za igre na oblaku PlayStation®Now prijeći će na novu uslugu PlayStation Plus. Kao rezultat toga, trenutni korisnici će prijeći na PlayStation Plus Premium s pristupom streamingu na oblaku sve dok njihova trenutna pretplata ne istekne – bez povećanja njihove trenutne pretplatne naknade. Osim toga, 11 tržišta u istočnoj Europi krenut će s pristupom streamingu na oblaku, s ukupno 30 tržišta s pristupom streamingu na oblaku.