KONFERENCIJA

Na DroneDays dolaze Mirko Kovac, Christopher Korpela...

05.02.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Tijekom dvodnevnog događanja posvećenog bespilotnim letjelicama bit će govora o civilnoj i vojnoj sigurnosti, tehnologijama budućnosti, prijevozu, proizvodnji pogona i drugih elemenata letjelica...

Kao što smo već pisali, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu 26. i 27. ožujka bit će održano prvo izdanje skupa o bespilotnim letjelicama DroneDays, u organizaciji FER-ovog Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) u okviru europskog projekta AeRoTwin.

Sad znamo koga ćete imati prilike čuti tijekom ovog dvodnevnog događanja vezanog uz zračnu robotiku i dronove.

Vodič za putnike kroz galaksiju

Karte za svemirski let trenutno su teško dostupne i skupe, ali postoje načini kako da se i vi ukrcate u raketu

Pogledaj galeriju

Predavanja će, između ostalih, održati Mirko Kovac s Imperial College London i Damir Filipović (Siemens), Christopher Korpela (Vojna akademija West Point, SAD), Nada Finderle (Hrvatska udruga bespilotnih sustava), Pero Škorput (Fakultet prometnih znanosti) i Damir Bezik (Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo).

Bit će govora o civilnoj i vojnoj sigurnosti, tehnologijama budućnosti, prijevozu, proizvodnji pogona i drugih elemenata letjelica, zakonodavnom okviru i mogućnostima u Hrvatskoj i šire.

Uz predavanja možete očekivati i letačku zonu za demonstraciju najnovijih dosega tehnologije bespilotnih letjelica, kao i štandove na kojima će domaća i strana poduzeća predstaviti svoje proizvode, usluge i rad.

Više: DroneDays