NIKAD DOSTA

Monstruozni monitor iz Della ima dijagonalu za najintenzivniji multitasking ikad

16.10.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Imate petsto otvorenih tablica u Excelu i jednostavno vam ne stanu na vaš poslovni monitor? Možda biste rješenje mogli pronaći u najnovijem Dellovom ekranu za poslovnjake

Dell ima rješenje za sve poslovne korisnike kojima jedan ekran jednostavno nije dovoljan. UltraSharp 49 Curved Monitor, prvi dvostruki QHD (5120 puta 1440 piksela) monitor ima zakrivljen ekran te jamči produktivnost bez kompromisa. Na njemu je odjednom moguće pokretati dvije aplikacije na punom ekranu ili čak spojiti dva računala odjednom. Monitor koristi IPS panel koji pokriva 99 posto sRGB gamuta boje, što je super ako se bavite grafikom.

Ekran, tim rečeno, nije baš najbolji za gejming, s obzirom da ima brzinu osvježavanja 5ms. Cijena mu također nije niska, no na to smo, tako reći, bili spremni. UltraSharp 49 Curved Monitor će u SAD-u izaći krajem listopada, a koštat će 1700 dolara.

Jeftinije opcije

Ako nemate baš toliko novca, uvijek možete posegnuti za manjom verzijom dijagonale 32 inča koja podržava 4K rezolucije i spaja se putem USB-C porta. Cijena će mu biti 1100 dolara. U ponudi su i UltraSharp 34 koji košta 1150 dolara, kao i standardni USB-C monitori dijagonale 24 inča (350 dolara) i 27 inča (600 dolara).

Svi navedeni monitori već su u prodaji u SAD-u, dok njihov dolazak u EU još čekamo.

TEHNO SAVJETI

Računalo je sporo? Znamo kako mu možete pomoći

Pogledaj galeriju