ISPRAVAK NAVEDENOG

Nova značajka za Messenger svidjet će se brzopletima...

16.10.2018 u 09:42

Bionic
Reading

Korisnici poznatog programa za čavrljanje u skoroj bi budućnosti mogli dobiti opciju povlačenja poslanih poruka

Jeste li se ikad našli u situaciji gdje šaljete poruku koju zapravo ne biste smjeli? Ili imate baš savršenu poruku, no samo ste ju poslali sasvim krivoj osobi? Facebook vam želi pomoći uvođenjem značajke koja će korisnicima dati malo vremena da izbrišu neželjene poruke, izvještava Tech Radar.

Prvi glas o novoj opciji stiže od insajderice Jane Wong koja tvrdi da će se poruke 'povlačiti' dugim pritiskom na balončić, s time da će postojati svojevrsno ograničenje na broj poruka koje možete izbrisati. Facebook dolazak ove značajke još nije službeno komentirao, što znači da zbilja ne znamo kada će ona postati globalno dostupna. S obzirom da je moguće poništiti slanje poruka u WhatsAppu koji je, podsjećamo, također u vlasništvu Facebooka, ideja nečeg sličnog u Messengeru ne čini nam se toliko neostvarivom.

kad mreža podivlja

Ovako Facebook možete osloboditi od hrpe stresnih objava

Pogledaj galeriju

Na putu prema dolje

S obzirom na hrpu skandala i pretrpljenih hakerskih napada, čini nam se da Facebook uvodi sve više opcija za postojeće korisnike nebi li ih zadržao u svojem čvrstom zagrljaju. Što god se desilo, ideja uvođenja funkcije za povrat poruke mjesecima nakon konkurencije nije neki spektakl, no i dalje zvuči korisno.

Tko zna? Možda cijeli koncept slanja poruka Facebook jednog dana prebaci na brzorastući Instagram.