Novi poslovi

Isprogramirajte vaš poslovni put: ovaj tjedan nude se ovi dobri poslovi u IT industriji

24.02.2020 u 13:01

Bionic
Reading

Donosimo vam izbor novih poslova u suradnji s portalom MojPosao

Ekobit, uspješna tvrtka za razvoj softvera i Devops koja većinu prihoda ostvaruje izvozom (najviše u Njemačku, Švicarsku i Belgiju), zapošljava .NET/C++ developera (m/ž) koji će se pridružiti malom timu programera na projektu razvijanja proizvoda koji uključuje implementaciju HVAC rješenja. Novom kolegi zauzvrat nude plaću po principu 'život nije fer, ali naša primanja jesu', fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, 30 dana godišnjeg odmah i za sve te priliku za stručno usavršavanje putem raznih edukacije. Što čekaš? Prijavi se na oglas do 28. veljače.

Osnovani su 2013. godine, a u svega 7 godina prešli su velik put od početna dva zaposlenika do sadašnjih 3 tisuće radnika koji svakodnevno stvaraju proizvode za više od 20 milijuna kupaca diljem svijeta. Oni su FOREO, inovativan brand za ljepotu i wellness, i trenutno zapošljavaju kreativnog i profesionalnog Senior Backedn Developera (m/ž) koji će dati snažan doprinos razvoju tvrtkine API infrastrukture. Njihova ponuda uključuje: plaću u rasponu od 15.000 do 20.000 kuna, ravnotežu između privatnog i profesionalnog dijela života i rad s vrhunskom tehnologijom. Oglas ostaje aktivan do 29. veljače.

Binom je mala tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u planiranju, razvoju i implementaciji kompleksnih informacijskih sustava u bankarskom, telekom i e-commerce sektoru, na domaćem i stranim tržištima. Trenutno su u potrazi za novim suradnicima koji bi se pridružili timu od 13 ljudi, u njihovu uredu u centru Zagreba, ili na daljinu - remote, na poziciji: Front-end Developer (m/ž). Uvjet za prijavu na oglas je napredno poznavanje HTML5, CSS3 i JavaScripa, a prednost će imati kandidati s  iskustvom u izradi responsive stranica koji poznaju Sketch aplikacije. Prepoznaješ se? Prijavi se do 28. veljače.

Uživaš u dizajniranju i razvijanju inovativnih rješenja za interne inženjerske sustave? Posjeduješ sposobnost integracije različitih softverskih sustava? Oduvijek si maštao o kreiranju rješenja koja će 'krojiti' tehnološku budućnost? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto C# developer for in-house engineering systems (m/ž) u kompaniji KNAPP AG u Grazu. Nude ti stručne programe usavršavanja, konkurentna primanja i rad u motiviranom timu. Rok za prijavu ističe 13. ožujka.

Ericsson Nikola Tesla je vodeći regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Trenutno zapošljavaju na poziciji Linux Embedded Software Developer (Junior/Senior) (m/ž). Novom kolegi nude fleksibilno radno vrijeme, priliku za rad s najnovijim softverskim i hardverskim tehnologijama te kontinuirano profesionalno usavršavanje. Na oglas se možeš prijaviti do 2. ožujka.

Niste pronašli nešto za sebe? Cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao, a najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!