ŠTO SE ČEKA

Imate još jako malo vremena za besplatno ugrabiti ovu odličnu igru

28.03.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Mafijaška pucačina s elementima horora i bivšim frontmanom Faith No Morea kao jednim od glavnih glasovnih glumaca dostupna je za svega nula kuna, no morat ćete požuriti

Ako već niste, obavezno otiđite do Humblea i ugrabite kopiju atmosferične horor pucačine iz 2012. The Darkness. Kada ispunite formular, na mail će vam stići šifra kojom igru možete preuzeti na Steamu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: 2K

O čemu se radi?

The Darkness 2 priča priču o Jackieju Estacadu, šefu okrutne kriminalne organizacije u New Yorku kojeg je opsjeo nemilosrdni demon pod imenom Tmina (The Darkness). Ovo među ostalim znači da pored borbe sa konkurencijom imate i par osobnih problema poput krakatog čudovišta koje se hrani ljudskim srcima i želi preuzeti kontrolu nad vašim tijelom.

Pored gore spomenutih grozota The Darkness vam daje još nekoliko super-moći kojima na maštovite načine možete eliminirati neprijatelje.

TEHNO GURU

Ove videoigre Elon Musk jednostavno obožava

Pogledaj galeriju

Izvrsna produkcija

The Darkness, Tmina iliti demon koji vas opsjeda posuđuje glas od nikog drugo nego Mikea Pattona, bivšeg frontmena Faith No Morea i prije nego što pitate - da, odglumljen je presavršeno.

Dakle, što čekate? Požurite na Humble i ugrabite The Darkness 2 za PC prije nego što ponovno skoči na punu cijenu od 30 eura.