TEHNO PREPORUKA

Mobilna igra tjedna: Isprobali smo Miracle Merchant

21.03.2018 u 15:14

Bionic
Reading

Svake srijede donosimo vam naš izbor kratkih, ali slatkih mobilnih videoigara koje u malim zalogajima možete igrati u pokretu ili kod kuće

Kartaške igre na mobilnim uređajima oduvijek su plijenile pažnju 'usputnih' gejmera - igrača koji zbog navike ili okolnosti ne mogu previše vremena posvetiti igranju igara, ali uživaju u malo digitalne zabave. Mnogi od njih dosta često bez previše razmišljanja posežu za poznatim kartaškim igrama poput pasijansa ili pokera, no što ako na App Storeu i Play Storeu postoji nešto više?

Izvor: Društvene mreže / Autor: Tinytouchtales

Tražite nešto malo drukčije?

Upoznajte Miracle Merchant - kratku kartašku igru koju je stvorio tim pod imenom Tinytouchtales. Miracle Merchant treća je igra u tematski osebujnom serijalu kartaških naslova za jednog igrača koji veliku inspiraciju povlače iz klasičnog pasijansa. Dok ste u Card Crawlu kartama krčili kroz čudovištima krcane špilje, a u Card Thiefu pokušali pametnim slaganjem karata opljačkati bogatašku vilu, u Miracle Merchantu postajete ni više ni manje nego proizvođač magičnih napitaka.

Čudni napitci

Pomoću četiri boje i niza specifičnih i vrlo jednostavnih pravila, vaš zadatak je provesti noć bez da i jedan klijent otiđe nezadovoljan. Svaki od kupaca u vaš dućan ulazi sa narudžbom za napitak sastavljen od dva sastojka, a vaš je zadatak kombinirati dostupne karte, odnosno komponente u napitak koji, pod prvo, mora imati 'pozitivan rezultat', a kao drugo, mora imati sve naručene sastojke.

Drugim riječima, Miracle Merchant je šarmantna kombinacija pasijansa i menadžmenta resursa. Svaka igra je zbog nasumično odabranih gostiju jedinstvena, a na vama je nabiti najbolji zamislivi rezultat ili obaviti svakodnevne zadatke koji cijeloj stvari daju dozu svježine.

GEJMING

Jeste li zaigrali ove besplatne mobilne pasijanse?

Pogledaj galeriju

Kome bi se moglo svidjeti?

Iako osobno nisam veliki obožavatelj pasijansa, Miracle Merchant me je oduševio. Radi se o vrlo šarmantnoj igri koju, makar ne igram svaki dan, uvijek volim predložiti prijateljima koji čeznu za jednostavnim i vrlo kratkim sesijama gejminga za kojeg ne trebaju niti internet niti suigrače.

Miracle Merchant je, što zbog jedinstvenog stila, što zbog hrpe sadržaja, maštovita igra koju možete igrati povremeno ili svaki dan te niti jedan put nećete ostati ravnodušni. Ako vam se totalno svidi te ako želite još, slobodno bacite pogled i na Card Thief i Card Crawl.

  • Ime: Miracle Merchant
  • Proizvođač: Tinytouchtales
  • Žanr: kartaška igra
  • Platforme: iOS, Android
  • Cijena: 16 kuna