u vrhu

Hrvatski Undabot među tisuću najboljih IT tvrtki u svijetu

12.01.2021 u 15:31

Bionic
Reading

Undabot je uvršten u top 1000 kompanija ili među jedan posto najboljih u svijetu te u top 100 najboljih za održivi rast na vodećoj svjetskoj platformi Clutch.co za ocjenjivanje i rangiranje IT tvrtki

Do ovog važnog priznanja na svjetskoj razini doveli su nas trud i predanost zaposlenika te povjerenje partnera i klijenata, a došlo je baš u vrijeme kada smo se opraštali od prethodne godine u kojoj smo u Undabotu, unatoč brojnim izazovima, ostvarili velike uspjehe i dodatno uložili u razvoj i proširenje našeg vrhunskog tima', poručio je tim povodom glavni izvršni direktor te tvrtke Hrvoje Kapetanović.

Undabot je IT tvrtka za dizajn i razvoj tzv. custom mobilnih i web aplikacija, s fokusom na razvoju vrhunskih rješenja i digitalnih proizvoda kroz usku suradnju i otvoren timski rad s klijentima, među kojima su mnoge domaće i strane velike kompanije, poput A1 Telekom Austria Group, Forea, Styria Group, Wiener osiguranja, CARNeta, HTZ-a i drugih.

Ta tvrtka, kako navode, podržava i razvoj mladih talenata, a zaposlenike ističu kao svoju najveću vrijednost, te im je i u pandemiji osigurano sve potrebno za rad od kuće i zdravlje. Zbog sve većeg obima posla u proteklih su nekoliko mjeseci zaposlili i gotovo 30 novih stručnjaka.