RASTANAK JE JEDINA OPCIJA

Sprema se jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa; Real se odriče svojeg genijalca!

09.04.2018 u 16:21

Bionic
Reading

U ljeto bi se mogao dogoditi jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa. Za Realovog ofenzivnog veznjaka Isca (25) već dugo se piše da je na izlaznim vratima 'kraljevskog kluba'

Španjolski reprezentativac vezan je ugovorom uz Real do ljeta 2022., i to s nevjerojatnom odštetnom klauzulom od 700 milijuna eura, no teško da će ga odraditi do kraja.

Naime, Isco nije u nešto pretjerano dobrim odnosima s trenerom Zinedineom Zidaneom, a isto tako ni sa prvom zvijezdom kluba Cristianom Ronaldom koji ga ne želi u svlačionici pa je rastanak realnost.

  • +6
Španjolski nogometaš Isco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, nitko neće platiti 700 milijuna eura, no Real ga je spreman prodati za nekoliko puta manji iznos, ali koji je ionako dostižan samo onima najbogatijima.

Isco - najbolje od španjolskog veznjaka Izvor: Društvene mreže

Najviše se u tom plesu milijuna spominjao Manchester City, ali odjednom se u igru ubacio Juventus. 'Stara dama' je shvatila da hitno treba osvježenje u veznom redu ukoliko želi konkurirati za europske trofeje pa je krenula u lov na Španjolca.

I štedljivi Talijani ovoga puta su odlučili razvezati 'vreću s novcem' i Realu ponuditi 150 milijuna eura za Isca. Ako madridski klub pristane to će biti najveći transfer u povijesti talijanskog nogometa odnosno debelo će biti nadmašeno 90 milijuna eura koliko je Juventus isplatio Napoliju za Gonzala Higuaina u srpnju 2016.