nakon četiri godine

Ponovno na naslovnicama: Gisele Bündchen usred bračnih nevolja odlučila oživjeti karijeru

28.09.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Svjetski mediji nedavno su pisali da su se kod jednog od najskladnijih slavnih parova, pojavile nevolje. Slavna manekenka navodno se rastaje od supruga, igrača američkog nogometa Toma Bradyja. No ona se okrenula poslovnoj strani života. Čini se kako je odlučila ponovno oživjeti karijeru

Gisele Bündchen se u travnju pojavila na naslovnici ljetnog izdanja 'V' magazina, što je bila njezina prva naslovnica nakon četiri godine. Zatim se pojavila i na naslovnicama britanskog izdanja 'Voguea', te časopisa 'Elle' i 'Perfect'.

Britanski modni fotograf David Sims navodno je slikao manekenku za francuski magazin 'Le magazine du Monde', koji bi trebao izaći tijekom Tjedna mode u Parizu. Page Six javlja da će Gisele ponovno biti na naslovnici časopisa 'V'-a za studeni, te joj predstoje još snimanja za veliki broj časopisa. Manekenka je navodno oduševljena ponovnim uzletom svoje bogate karijere, traže je na sve strane, a neke kampanje je morala i odbiti.

Gisele je nedavno za Elle ispričala da je 'zamrznula' svoju modnu karijeru da se može posvetiti obitelji i da sad gleda prema budućnosti.

  • +3
Tom Brady i Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Odradila sam svoj dio, a to je da budem tu za Toma. Preselila sam se u Boston i fokusirala na stvaranje obitelji i okruženja punog ljubavi u kojem će moja djeca odrastati. Podržavala sam supruga i njegove snove. Imam ogroman popis stvari koje želim učiniti. Osjećam se vrlo ispunjeno, kao majka i kao supruga. A sad ja dolazim na red', poručila je manekenka.

Podsjetimo, ona i Brady su roditelji sina Benjamina i kćeri Vivian, dok Brady ima i starijeg sina Jacka. Par navodno već neko vrijeme živi odvojeno, a Gisele se nije pojavila ni na suprugovim utakmicama u novoj sezoni. Izvor blizak oaru je ranije za Page Six rekao: 'Gisele nema problema s Tomovim povratkom nogometu, ona želi da on bude sretan i želi da igra, ako je to ono što on želi'.