GISELE BÜNDCHEN

Lijepa Brazilka sve je oduševila fotografijom osmogodišnje kćeri koja se super snalazi i u kuhinji

21.04.2021 u 23:36

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena Gisele Bündchen sa suprugom Tomom Bradyjem, sportskom zvijezdom, često na društvenim mrežama dijeli njihovu zanimljivu obiteljsku svakodnevicu

Lijepa Brazilka sve je očarala simpatičnom objavom svoje 8-godišnje kćeri Vivian koja si je sama pripremala omlet za doručak.

Fotografiju je 40-godišnja manekenka potpisala riječima: 'Vivi - super kuharica. Gospođica je neovisna', a mnogi su u komentarima pohvalili vrijednu djevojčicu.

Osim Vivian, poznati par ima i starijeg sina, 11-godišnjeg Benjamina Reina.

Manekenka je svoj zdrav način života prenijela i na svoju obitelj, pa je na društvenim mrežama podijelila fotografije iz vrta gdje sami uzgajaju povrće i dok vježbaju jogu.

  • +3
Gisele Bündchen Izvor: EPA / Autor: FERNANDO BIZERRA

'Moja mala joga partnerica raste tako brzo! Volim je više nego što se može izraziti riječima', napisala je tad Gisele.

Inače, Gisele je u siječnju nakon pune 22 godine, koliko je provela u modnoj agenciji IMG Models, odlučila okrenuti novu stranicu - raskinula je ugovor i svoju karijeru povjerila svojoj sestri blizanki Patriciji, koja inače već radi kao njezina menadžerica. Osim Patricije, svoje sestre blizanke, Gisele ima još tri sestre, no upravo je s Pati, kako ju od milja zove, najviše povezana.