SLIJEDI LI RAZVOD?

Gisele Bündchen usred obiteljske drame: 'Govorila sam Tomu da imamo djecu i da mora biti više prisutan'

15.09.2022 u 17:15

Bionic
Reading

Baš kada je i do medija došla vijest da se Tom Brady i Gisele Bündchen vrlo vjerojatno razvode, nakon što je ona napustila obiteljsku kuću, izašao je novi broj magazina Elle u kojem je bivša manekenka govorila i o obiteljskim problemima

Prije nekoliko dana doznalo se o novim bračnim problemima dugogodišnjeg para Gisele Bündchen i Toma Bradyja, uzrokovanih njegovim ponovnim povratkom na teren, bez obzira na to što je nedavno odlučio da odlazi u mirovinu.

U novom intervjuu za magazin Elle, najuspješnija brazilska manekenka Gisele govorila je i o zavrzlamama koje prolazi s Tomom, a sve zbog njegovog posla koji mu je uvijek na prvom mjestu.

'To je vrlo nasilan sport. Govorila sam Tomu da imamo djecu i da mora biti više prisutan', kazala je u jednom dijelu, a potom se ponovno osvrnula na to dodavši kako s njim konstantno raspravlja o toj temi. Par ima 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian, a manekenka je davno preuzela i brigu oko 15-godišnjeg Jacka, kojeg je Brady dobio u bivšoj vezi.

  • +3
Tom Brady i Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Duboko u sebi vjerujem da svi trebamo donijeti odluke koje nam najbolje odgovaraju. On treba slijediti ono što ga čini sretnim', rekla je, dajući do znanja da pokušava sagledati i njegovu stranu. Međutim, da je već na rubu i da joj je dosta toga što je godinama podredila sve obitelji i suprugu, a svoju uspješnu karijeru stavila po strani, naslutila je izjavom da je 'ona svoj dio odradila'.

'Svoj sam dio odradila. Bila sam tu za supruga i djecu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj obitelji, mjesto u kojem će moja djeca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podupirala njih i njihove snove', rekla je pa dodala: 'Vidjeti danas djecu kako uspješno rastu u mlade ljude te vidjeti Toma kako je ispunjen zbog svoje karijere - to me čini sretnom.'

Pa ipak, čini se da se 42-godišnjoj ljepotici nakupilo previše toga te da se ipak nadala da će njezin suprug ovoga puta staviti obitelj ispred sportske karijere.

Podsjetimo, Brady, igrač američkog nogometa, još je u veljači najavio svoj odlazak s terena. Iz mirovine se ipak povukao samo šest tjedana nakon te odluke i šokirao sve svojim povratkom. Nije ovo prvi put da je Gisele javno govorila o svojim problemima sa suprugom. I ranije je izjavljivala da podizanje troje djece s Bradyjem nije med i mlijeko, dajući jasno do znanja da je većina stvari na njezinim leđima.