BRAČNA KRIZA

Nije sve tako bajno: Gisele Bündchen i Tom Brady su u velikoj svađi

02.09.2022 u 13:11

Bionic
Reading

Odluka o povratku na sportske terene jednog od najvećih sportaša američkog nogometa nije baš prošla glatko. Još u lipnju izgledali su zaljubljeno na odmoru u Portofinu, a sada je krenulo po zlu

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, navodno je napustila njihovu obiteljsku kuću u Tampi (Florida) i otputovala u Kostariku nakon niza žestokih svađa. Razlog je Bradyjeva odluka da nastavi igrati za Nacionalnu ligu američkog nogometa premda je prethodno odlučio da će se umiroviti, piše Page Six.

'Tom i Gisele su trenutno u svađi', javlja njihov izvor koji je napomenuo kako su se i prije svađali ali kako bi uvijek došli do rješenja. Zvijezda američkoga nogometa propustila je 11 dana treninga, a na pitanje o njegovu nestanku, Brady je rekao: 'Sve je to osobno… svatko ima različite situacije s kojima se nosi. Svi imamo zaista jedinstvene izazove u životu. Imam 45 godina, čovječe. Puno se toga događa'.

Gisele je cijelo vrijeme bila kući s djecom, a Bradeyeva mirovina je značila kako se sad sportaš treba usredotočiti na djecu, a manekenka vratiti poslu. 'Ne mislim da se veze jednostavno događaju: to nikad nije bajka u koju ljudi žele vjerovati. Potreban je rad da biste bili stvarno usklađeni s nekim, pogotovo ako imate djecu. Njegov fokus je na karijeri, moj je uglavnom na djeci', izjavila je Bündchen u svibnju za Vogue.

  • +2
Gisele Bündchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne sviđa joj se što se Brady predomislio jer su se dogovorili kako će se ona posvetiti svom radu (trenutno snima novu kampanju za Burberry). Navodno je 'ogorčena što je Tom još uvijek nogometna superzvijezda'. On je 2020. u razgovoru s voditeljem Howardom Sternom priznao kako se njegova supruga osjeća da ne radi dovoljno za svoju obitelj. 'Prije nekoliko godina Gisele nije imala osjećaj da sam dovoljno posvećen obitelji. Osjećala je da ću ja igrati nogomet cijelu sezonu, a ona će se brinuti o kući. Nije bila zadovoljna našim brakom. Stoga sam morao napraviti promjenu u tome. Znala je reći: 'Pa, da, naravno da ti ovo odgovara. Tebi sve odgovara, ali meni ne.''

Rekao je da se mora potruditi bolje izbalansirati karijeru i obiteljski život. Očito je da odluka da se povuče iz mirovine tome baš ne ide u prilog. Bračni par koji se vjenčao 2009. ima dvoje djece - 14-godišnjega Benjamina i 9-godišnju Vivian.