AKTIVNA TRUDNICA

Pippa Middleton: 'Nadam se da ću nakon trudnoće stati u svoje stare traperice'

07.09.2018 u 13:30

Bionic
Reading

Sestra vojvotkinje Kate Middleton, Pippa Middleton očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Jamesom Matthewsom. Unatoč visokom stupnju trudnoće, lijepa trudnica i dalje je vrlo aktivna i bavi se sportom, a sada je otkrila razloge vježbanja i kojom se tehnikom služi kako ne bi naškodila zdravlju sebe i djeteta

Da je izrazito aktivna i tijekom trudnoće, Pippa Middleton pokazuje u svakom novom pojavljivanju u javnosti. Nedavno smo je mogli vidjeti kako vozi bicikl po Londonu unatoč visokom stupnju trudnoće, a onda je tijekom ljetovanja u Italiji sa suprugom Jamesom Mathewsom pokazala i zavidne plivačke sposobnosti.

Lijepa trudnica u svojoj redovnoj kolumni za portal Waitrose Weekend otkrila je zašto i dalje vježba te kojom se novom tehnikom služi.

  • +10
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kako vrijeme prolazi sve je teže, sve se teže saginjem. Ne osjećam se kao balerina, ali isto tako dajem sve od sebe da se ne zapustim i ne postanem nepokretna. Zbog toga sam se tijekom trudnoće počela baviti barre baletom, koji uključuje male, izolirane pokrete koji pak razvijaju laskav izgled mišića', rekla je 35-godišnja Britanka koja je u trećem tromjesečju trudnoće.

Barre balet tehnika je vježbanja koja uključuje plesne pokrete po uzoru na baletne, ali mnogo prilagođenije ljudima koji ga nikada nisu trenirali. Riječ je o kombinaciji pilatesa, joge i baleta gdje se ponekad koriste laki utezi za ruke. Uglavnom se vježba u grupama, a cilj je bolja ravnoteža, veća fleksibilnost, snaga i izdržljivost.

Iako je ludo zaljubljena u fitnes i sve vrste sportova, Pippa je ipak zbog drugog stanja odustala od nekih stvari.

  • +6
Pippa Middleton u sportskom centru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prestala sam trčati. Ne zbog toga što sam čitala da je to nesigurno, već zbog toga što sam se ipak na trenutak odlučila opustiti i dati prostora svojoj bebi da nesmetano raste. S druge strane, iskreno se nadam da ću nakon trudnoće stati u svoje stare traperice', kazala je nedavno mlađa sestra Middleton.