UVIJEK BESPRIJEKORNA

Najbolje odjevena kraljica nije odoljela nezaobilaznom ljetnom trendu koji voli i Pippa Middleton

30.07.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Španjolski kralj Felipe VI, kraljica Letizia te princeze Leonor i Sofia otputovali su u svoju ljetnu rezidenciju, kraljevsku palaču La Almudainu u Palma de Mallorci, u kojoj su u vrlo ležernom izdanju i dobro raspoloženi pozirali fotografima za tradicionalnu obiteljsku fotografiju s ljetovanja. Kao i uvijek, najglamuroznija europska kraljica izgledala je besprijekorno u trendi komadima od glave do pete

Kao i cijeli svijet, tako i kraljevska obitelj zaslužuje nekoliko dana odmora od kraljevskih dužnosti. Iz službene kraljevske rezidencije u Madridu španjolski kralj Felipe VI i kraljica Letizia su sa svoje dvije kćeri, princezama Leonor i Sofijom, otputovali u Palma de Mallorcu. Iako su ondje stigli kako bi uživali u druženju i morskim radostima, kraljevska obitelj kratko je pozirala fotografima za tradicionalnu fotografiju s ljetovanja.

No čini se kako im medijska pažnja nije toliko smetala, unatoč tome što su na godišnjem odmoru. I dok je kralj Felipe VI nosio elegantne sive hlače, prugastu košulju s ležerno zavrnutim rukavima i crne kožne mokasinke, ženski dio kraljevske obitelji odlučio se za trendi ljetne haljinice.

  • +22
Španjolska kraljica Letizia s obitelji odmara se u Palma de Mallorci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princeze Leonor i Sofia izgledale su poput malih maminih klonova u chic haljinama s rupičastim detaljima, a za sličnu haljinu midi kroja odlučila se i lijepa kraljica. 45-godišnja Letizia zablistala je u bijeloj rupičastoj haljini bez rukava s potpisom brenda Hugo Boss, a stajling je upotpunila još jednim nezaobilaznim ljetnim trendom - espadrilama na punu petu s potpisom španjolskog brenda Mint & Rose - te slamnatom clutch torbicom dizajnerice Caroline Herrere, idealnoj za šetnju plažom ili večeru uz more.

Rupičaste haljine svakog ljeta isplivaju na površinu kao must have komad za primjerice plažu ili šetnju gradom, a svaka istinska zaljubljenica u modu u svom ormaru ima barem jednu rupičastu haljinu koju svake godine obavezno nosi na ljetovanju.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo ovakvu ljetnu kombinaciju obožava i mlađa sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, koja je nedavno u gotovo identičnom stajlingu pratila Wimbledon. Lijepa trudnica nosila je tada bijelu rupičastu haljinu kratkih rukava i plave špagerice na punu petu u kombinaciji sa slamnatom clutch torbicom brenda J.Crew, koju je nedavno prošetala i Meghan Markle.