SLAVNA GLUMICA

Nakon dugo vremena Angelina Jolie pokazala se javnosti, a onda ju je dočekalo iznenađenje ispred trgovine u kojoj je kupovala

20.10.2020 u 10:56

Bionic
Reading

Holivudska glumica Angelina Jolie posljednjih tjedana okupirana je pripremom za odlučujuću sudsku parnicu u kojoj će se pokušati izboriti za skrbništvo nad šestero djece koje dijeli s Bradom Pittom. Zbog toga je dugo nismo imali prilike vidjeti u javnosti

Svoje uobičajene odlaske u trgovinu i šetnju s djecom Angelina Jolie posljednjih je tjedana malo stavila na čekanje te se posvetila pripremi za važnu parnicu protiv svog bivšeg supruga Brada Pitta.

Podsjetimo, Angelina i Brad uskoro će se naći na sudu kako bi pokušali dogovoriti skrbništvo nad djecom.

Za to vrijeme Brad je vrlo opušten te je čak otputovao do Francuske s novom djevojkom Nicole Poturalski. Sada smo napokon dobili priliku vidjeti i Jolie u javnosti.

Jolie je otišla u šoping sa 16-godišnjim sinom Paxom u već viđenom crnom stajlingu, a koji uvijek bira kada su u pitanju njezini casual izlasci s djecom. Udobna duga haljina od pamuka, efektne natikače s otvorenom petom i zatvorenim prednjim dijelom te crna torbica prebačena preko ramena njezina su kombinacija za dnevni izlazak.

No Angie se nije ni nadala da će usred opuštene subotnje kupovine sa sinom naletjeti na prosvjednike s kojima čak dijeli mišljenje.

Naime pri izlasku iz centra aktivisti za zaštitu životinja započeli su svoje demonstracije, a baš tamo zatekla se i Jolie.

Aktivisti PETA-e, udruge za zaštitu životinja, s vrlo napadnim stavom upali su u trgovinu u kojoj se prodaje roba od kašmira i ostalih materijala, a glumica, koja se i sama ponekad zalaže za pravdu u svijetu okoliša, pokušala je ostati po strani i ne uplitati se.