UVIJEK ISPRED SVIH

Angelina Jolie već mjesecima radi na tajnom projektu; sada je otkriveno o čemu je riječ

16.10.2020 u 12:37

Bionic
Reading

Vrijeme koje provodi u karanteni sa svoje šestero djece za holivudsku glumicu Angelinu Jolie bilo je itekako produktivno. Osim što je napisala esej, radi na promociji novog filma, ali i brine da djeci ništa ne nedostaje u ovo doba pandemije, Angelina Jolie ostvarila je i zanimljivu suradnju s Amnesty International

Kako su na službenom Instagram profilu Amnesty Internationala otkrili čelnici ove humanitarne organizacije za ljudska prava, s njima u suradnji holivudska glumica i velika aktivistica Angelina Jolie radi na novoj knjizi.

Riječ je o suradnji, odnosno knjizi koja bi se na tržištu trebala pojaviti u rujnu iduće godine i to pod nazivom 'Know Your Rights (And Claim Them)', koja je namijenjena mladim ljudima kako bi shvatili koja su njihova osnovna ljudska prava.

'Današnji mladi ljudi su angažirani i spremni za borbu, no mnogi se bore s dezinformacijama koje dobijaju od oraslih, nedostatkom svijesti o svojim pravima, kao i nedostatkom znanja o tome kako koristiti svoja prava, primjenjujući ih na zemlju i okolnosti u kojima žive. Moramo im dati alate kojima će ojačati za borbu i osnažiti ih', poručila je Angelina Jolie.