SUKOB SE ZAOŠTRAVA

Jedna od najvećih sudskih bitki za skrbništvo: Angelina Jolie i Brad Pitt pozvali važne svjedoke na odlučujuću parnicu

10.10.2020 u 08:47

Bionic
Reading

Odnos bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta svakim je danom sve gori, a kako se bliži ono za što se očekuje da bude odlučujuća parnica u njihovu slučaju oko skrbništva nad zajedničkom djecom, oboje se služe vrlo prljavim taktikama te pokušavaju dodatno napakostiti onom drugom

Da neće postići dogovor samo tako, da skrbništvo neće podijeliti punopravno te da ništa neće ići glatko u slučaju brakorazvodne parnice, Angelina Jolie i Brad Pitt mnogo su nam puta dali do znanja. Međutim, upućeni tvrde, ovo dvoje bivši ljubavnika nikada nisu bili u gorim odnosima.

Kako se za nekoliko dana bliži odlučujuća parnica oko dodjele skrbništva nad petero djece (budući da je najstariji Maddox već punoljetan), tako i glumica i glumac posežu za nekim očajnim potezima.

U nadi da će sud presuditi u njegovu korist Brad Pitt kao svjedoke je na idućoj parnici naveo brojna poznata imena, redom neke od osoba koje su vrlo bliske njegovoj bivšoj supruzi. Našla se tu Michael Ofstedahl, bivša osobna asistentica Angeline Jolie, kao i glumica Jillian Armenante koja je s Angelinom glumila u projektu ‘Girl, Interrupted’.

Obiteljski prijatelj Adama Kebe također će sjediti na strani 56-godišnjeg Pitta, a u njegovu korist trebali bi svjedočiti Darren Laos i Rich Malchat, nekadašnji asistenti sada rastavljenog para.

S druge strane, majka djece odlučila se na drugu taktiku. Ona je na listu svojih svjedoka pozvala niz stručnjaka, psihologa i zdravstvenih radnika, kojima očito pokušava prikazati da njezin bivši suprug nije sposoban brinuti o djeci. Osim toga, na sud je pozvan niz tjelohranitelja. William Thiel, Ross Foster i Gareth Netherwood dobili su svoje pozive, a sve kako bi pokušali riješiti ovaj kompliciran slučaj koji se po sudu razvlači duge četiri godine.

Kako piše Daily Mail, niti jedno od šestero djece slavnog para nije pozvano na sud, te neće davati nikakve izjave o slučaju.

Podsjetimo, cijela situacija oko bitke za skrbništvo naglo se pogoršala ovo ljeto. Tada je Jolie doznala da njezin bivši suprug ima novu mlađahnu djevojku koju je odveo na obiteljsko imanje u Francuskoj. Nakon toga Angelina je bacila u vodu do tada postignuto poboljšanje odnosa s bivšim.

'Odvesti Nicole u Miraval za vrijeme bivše godišnjice braka Bradu ne znači ništa ali je jako dobro znao što radi i kakvu će reakciju izazvati kod Angeline', objasnio je nedavno neimenovani izvor blizak bivšem paru.

Osim toga Angelinu je sigurno dodatno uznemirilo Bradovo javno koketiranje s prvom suprugom Jennifer Aniston na zajedničkom čitanju scenarija legendarnog teen filma 'Fast Times at Ridgemont High' iz 1982.