LJUBAVNI BRODOLOM

Je li ovo razlog zbog kojeg je pukao drugi brak Jennifer Aniston

18.02.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Omiljena holivudska zvijezda, Jennifer Aniston, ponovo je sama. Njezin drugi brak, s glumcem Justinom Therouxom završio je nakon dvije godine, a nagađanja oko razloga ljubavnog brodoloma samo se gomilaju. No, čini se da su njihovom braku ipak presudili njihovi popuno različiti karakteri, zbog kojih su na koncu većinu godine bili razdvojeni, on u New Yorku, a ona u Los Angelesu

Različitosti spajaju, ali i razdvajaju, kao što se pokazalo u slučaju Jennifer Aniston i Justina Therouxa. Par se upoznao 2010. na snimanju zajedničkog filma Wondelust', a iako su odmah krenula šuškanja o njihovoj vezi, tek su godinu dana priznali da su zajedno. Theroux je, naime, u to vrijeme bio 14 godina dugoj vezi s kostimografkinjom Heidi Bivens, koju je ostavio upravo zbog Aniston.

Zgodni glumac i scenarist rođen je u Washingtonu, a dolazi iz poznate bostonske obitelji kanadsko-talijanskih korijena. Njegova četiri strica ugledni su novinari, pjesnici i pisci, dok je njegov otac odvjetnik, a majka novinarka Washington Posta. Ljubav prema pisanoj riječi naslijedio je i Justin Theroux koji je napisao za scenarije za filmove 'Zoolander 2', 'Rock zauvijek', 'Iron Man 2' i 'Tropska grmljavina'. Iako je ostvario niz epizodnih uloga u brojnim filmovima, najviše je poznat po ulozi u 'Mullholand Driveu' Davida Lyncha i uspješnoj HBO-ovoj seriji 'Leftovers', dijelom i zbog toga što se nikad nije ni pokušao uklopiti u holivudski svijet, ne krijući pri tom prijezir prema filmskoj Meki. Ne krije da pravim domom smatra New York, u čijoj umjetničkoj sceni uživa.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnoge je stoga iznenadila njegova veza, a kasnije i brak s omiljenom' prijateljicom' Jennifer Aniston, koja pak ne može zamisliti život bez toplog kalifornijskog sunca.  Za nju je boravak u njegovom voljenom New Yorku bila noćna mora, rekli su njegovi prijatelji za Page Six.  Nakon što se zaljubila u Therouxa, koji posjeduje stan u njujorškom Greenwich Villageu, glumica se pokušala preseliti na Manhattanno, no nikako se nije mogla nositi s brojnim paparazzima, a nije bila pretjerano oduševljena ni njegovim, za losanđeleške pojmove malim i otkačenim stanom, te se vratila na svoje raskošno imanje na Bel Airu.

'Jennifer se najugodnije osjeća u Los Angelesu, gdje je okružena malom grupom bliskih prijatelja. No, Justin Los Angeles ne smatra domom, niti voli njezine prijateljice. On voli New York i malo otkačenije društvo u tom gradu', tvrde izvori bliski slavnom paru.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par koji se vjenčao 2015, nakon gotovo pet godina veze, puno je vremena provodio razdvojeno zbog brojnih poslovnih obaveza, a Theroux je sve više vremena počeo provoditi na Istočnoj obali, u New Yorku.

'Kako je vrijeme prolazilo, oni su se sve više udaljavali, a njihovi problemi postajali su sve veći. On je jako fokusiran na sebe i svoju umjetnost, a ni Jen nije tako jednostavna žena kakvom se želi prikazati u javnosti. Nije ni približno tako vesela i zapravo je jako komplicirana', tvrdi nadalje isti izvor za Page Six.

Osim toga, on je trenutačno zaposleniji no ikad prije s filmovima 'On the Basis of Seks', 'Mute' i 'The Spy Who Dumped Me'. Aniston, koja još uvijek zarađuje milijune od sponzorskih ugovora i repriziranja 'Prijatelja', s vremenom je počela prihvaćati sve manje uloga, a njezin sljedeći projekt je komedija 'Dumplin' te serija koju za Apple radi s Reese Witherspoon.

  • +8
Jennifer Aniston na odmoru u Meksiku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je zadnji put viđen uoči Nove godine, na zajedničkom odmoru Meksiku gdje su bili s prijateljima, a to je ujendo bio i zadnji pokušaj spašavanja braka. No nisu uspjeli, a otada nisu niti viđeni zajedno, Aniston je proslavila 49. rođendan u društvu bliskih prijateljica, a nekoliko dana ranije također je sama bila na rođendanu Ellen DeGeneres, kao i na vjenčanju Amy Schumer.

Sve se glasnije šuška da je razvod zapravo pokrenuo Theroux, kojeg nije bilo ni na fotografijama u članku novog broja Architectural Digesta, u kojem je Aniston otvorila vrata svog raskošnog doma.

Jennifer Aniston pokazala je svoj dom i u reklami za Smartwater Izvor: Profimedia / Autor: NN