SLOBODNI STRIJELCI

Internet poludio: Hoće li Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovo biti zajedno

16.02.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Vijest o razvodu Jennifer Aniston i Justina Therouxa nakon dvije godine braka munjevito je odjeknula na Twitterru, a u gomili najrazličitijih komentara dvije riječi se neprestano ponavljaju; Brad i Pitt

Prije šesnaest mjeseci svjedočili smo iznenadnom razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie i pratili dramu oko skrbništva nad njihovom djecom.

U razvodu Jennifer Aniston i Justina Therouxa nitko nije pronašao elemente drame, a svima je na pameti samo jedno pitanje: 'Hoće li bivši supružnici nakon propasti svojih drugih zvjezdanih holivudskih brakova ponovno biti zajedno?'.

Brak Jennifer i Brada, kojega se smatralo jednom od najbajkovitijih holivudskih brakova, potrajao je od srpnja 2000. do listopada 2005. godine, a Brad je nakon njihovog razlaza otpočeo svoju vezu s Angelinom Jolie koja nije završila baš bajkovito.

  • +11
Jennifer Aniston i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O problemima u braku Jennifer i Justina nagađa se već neko vrijeme, a par je glasinama odlučio stati na kraj zajedničkom objavom u četvrtak.

'Kako bismo spriječili daljnja nagađanja, odlučili smo istupiti zajedničkom izjavom i izreći da smo se rastali. Ova odluka donesena je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali se veselimo našem daljnjem prijateljstvu. U normalnim uvjetima sve ovo napravili bismo daleko od očiju javnosti, no ne želimo dati prostora tračevima da se koriste i špekuliraju na temu nas, stoga smo sami željeli izreći istinu. Sve što bude objavljeno o nama znajte da nije došlo od nas, već je samo jedna izmišljena priča. Iznad svega, odlučni smo da i dalje održimo duboko poštovanje i ljubav jedno za drugoga', navodi se u zajedničkoj službenoj izjavi.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Apsolutno sam za ponovno pokretanje 'Prijatelja', s pilot epizodom u kojoj se samci Jennifer Aniston i Brad Pitt ponovno počnu viđati', jedan je od zanimljivijih komentara koji su uslijedili munjevitom brzinom.

No ne vide svi u novonastaloj situaciji šansu za ponovno pokretanje popularnog sitcoma i ranije bi gledali sapunicu u kojoj se Jennifer vraća Bradu i postaje maćeha Angelininoj djeci.

Twitter je vrlo brzo doživio pravu eksploziju komentara u kojima korisnici ne troše previše riječi i svoje mišljenje o razvoju nove holivudske situacije iznose kroz vrlo rječite gifove.