svi je vole

Nema tko nije bio na velikom rođendanskom slavlju Ellen DeGeneres

13.02.2018 u 14:05

Bionic
Reading

Slavna američka komičarka, koja u svojoj televizijskoj emisiji redovito ugosti neka od najvećih zvjezdanih imena, protekli vikend proslavila je okrugli 60. rođendan, na koji su došle sve velike holivudske face

Bilo je to okupljanje za pamćenje i genijalna proslava, tako otprilike opisuju 60. rođendan slavne američke komičarke i TV voditeljice Ellen DeGeneres oni koji su svjedočili ovoj zabavi.

Famozna proslava samo je još jedan od dokaza kako je simpatična plavuša jedna od najomiljenijih osoba u Hollywoodu jer se broj VIP uzvanika iz svih sfera javnog života jedva mogao izbrojati.

Raskošan rođendanski tulum nisu propustili Kim Kardashian i Kanye West koji su došli u društvu glazbenika Johna Legenda i trudne Chrissy Teigen. Slavni supružnici posebno su se uredili za proslavu, a na društvenim mrežama objavili su i zajedničku fotografiju.

Okupljeni paparazzi pokušali su snimiti što je više zvijezda, pa su tako svjedočili i susretu Gwyneth Paltrow, koja je došla sa zaručnikom Bradom Falchukom, s bivšim mužem Chrisom Martinom, koji se pojavio s novom djevojkom Dakotom Johnson.

Osim njih, vidno dobro raspoložena došla je glumica Jennifer Aniston, koja je i sama prije nekoliko dana imala rođendan, a do dugo u noć zabavljala se s Oprah, Jennifer Lopez, Jennifer Lawrence, Leonardom DiCaprijem, Amy Schumer, kao i kolegicom Reese Witherspoon.

Nije nedostajalo ni značajnih imena iz glazbenog svijeta kao što su Adele, The Weeknd, Bruno Mars, Pharrell, Pink i Melissa Etheridge. Većina uzvanika podijelila je putem društvenih mreža djelić atmosfere s ove velike proslave.

  • +15
Raskošan dom Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia