JOŠ JEDAN NEUSPJEH

Gotovo je: Jennifer Aniston objavila da se razvodi nakon dvije i pol godine braka

16.02.2018 u 08:33

Bionic
Reading

Braku Jennifer Aniston i Justina Therouxa došao je kraj nakon dvije i pol godine. Želeći stati na kraj nagađanjima i tračevima, odlučili su to javnosti priopćiti zajedničkom izjavom putem njezina glasnogovornika

Iako su se svi, pa vjerojatno i oni sami, još do neki dan nadali da će uspjeti spasiti brak, Jennifer Aniston i Justin Theroux morali su priznati poraz. 

'Kako bismo spriječili daljnja nagađanja, odlučili smo istupiti zajedničkom izjavom i izreći da smo se rastali. Ova odluka donesena je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali se veselimo našem daljnjem prijateljstvu. U normalnim uvjetima sve ovo napravili bismo daleko od očiju javnosti, no ne želimo dati prostora tračevima da se koriste i špekuliraju na temu nas, stoga smo sami željeli izreći istinu. Sve što bude objavljeno o nama znajte da nije došlo od nas, već je samo jedna izmišljena priča. Iznad svega, odlučni smo da i dalje održimo duboko poštovanje i ljubav jedno za drugoga.'

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stoji to u zajedničkoj službenoj izjavi koju su donedavni supružnici u medije pustili preko glasnogovornika Jennifer Aniston, Stephena Huvanea.

Ovaj scenarij rijetki su zamišljali, iako se već duže vrijeme nagađa o problemima u njihovom braku. No nakon zajedničkog dočeka Nove godine u Meksiku pretpostavilo se da je par izgladio sve nesuglasice.

  • +8
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, istina je sasvim drugačija. Očito su upravo u Cabu 49-godišnja glumica i tri godine mlađi glumac, koji su se vjenčali u kolovozu 2015. godine u svom domu u Los Angelesu, dogovorili posljednje detalje oko rastave. Svoj 49. rođendan Jennifer je proslavila s prijateljicama, dok Justina nije bilo nigdje u blizini. On je navodno viđen u New Yorku.

Obožavatelji Jennifer Aniston ne prestaju pisati kako je sada idealna prilika da se zvijezda serije 'Prijatelji' napokon pomiri sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom, koji je također slobodan.