PLATIO APPLE

Nova serija Reese Witherspoon i Jennifer Aniston koštat će 240 milijuna dolara

01.02.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Nakon što je njezina serija 'Male laži' postigla neviđeni uspjeh, Reese Witherspoon ne staje. Ovoga puta odlučila se na novi projekt, u kojem će ponovno i sama glumiti, no ovoga puta s Jennifer Aniston. Priču o dvije novinarke prodala je Apple TV-u za najveći iznos u povijesti, a čelnici te kuće ne razmišljaju o neuspjehu

Novi uradak Reese Witherspoon, ovaj puta s Jennifer Aniston u prvom planu, Apple će koštati popriličan iznos novaca. Naime, nakon zanimljive aukcije, Apple je 'položio' prava na novu dramsku seriju, koja je u srpnju prošle godine ušla u predprodukciju.

  • +11
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Producentska kuća Reese Witherspoon, Hello Sunshine, koja je zaslužna za hit seriju 'Male laži', Appleu je prodala prava na tri nova projekta, što je ukupno trećina kupnji Apple TV-a do danas.

Među ostalima i za novu seriju, još nepoznatog imena, koju su platili nevjerojatnih 240 milijuna dolara, te je ta kupovina postala ujedno najskuplja u povijesti.

No, kako tvrde čelnici Apple TV-a, Zack Van Amburg i Jamie Erlicht, ona će biti itekako isplativa. U službenoj izjavi dvojac je rekao kako je Reese Witherspoon ima 'izvrsne ideje te da je ispred svog vremena'. 

  • +22
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nova serija inspirirana je knjigom CNN-ovog reportera Briana Steltera, 'Top of the Morning', o jutarnjim 'televizijskim ratovima'. Aniston i Witherspoon glumit će novinarke u jutarnjem showu, a scenarij, za dvije sezone, svaka po deset epizoda, napisao je bivši producent 'Kuće od karata', Jay Carson