besprijekoran izgled

Senzacija u bikiniju: Jennifer Aniston ima tijelo za poželjeti

30.12.2017 u 12:46

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Jennifer Aniston ovih dana uživa sa suprugom Justinom Therouxom u Meksiku, gdje je pokazala besprijekornu figuru u bikiniju

Budući da voli sunce i more, Jennifer Aniston blagdane je odlučila provesti u toplijim krajevima pa je prije nekoliko dana sa suprugom Justinom Therouxom otputovala u Meksiko, gdje su ju snimili paparazzi fotografi u bikini izdanju. Iako su fotografije dosta mutne jer su fotoreporteri slikali iz dosta velike udaljenostit, ovakvo golišavo izdanje oduševilo je sve fanove.

Novu godinu par je odlučio dočekati u popularnom ljetovalištu Cabo San Lucas gdje su iznajmili luksuznu vilu s bazenom.

Atraktivna 48-godišnjakinja pritom se nije sramila pokazati svoju zavidnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice.

  • +8
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jennifer je u oskudnom crnom gornjem dijelu bikinija i tirkiznim gaćicama hvatala boju na terasi, kada su je snimili neizbježni fotografi.

Iako su nedavno krenula šuškanja kako je njezin odnos sa suprugom u krizi te kako se rastaju, par je ovim putovanjem ušutkao takva nagađanja.

Jennifer Aniston u chic mornarskom stajlingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako se navodilo, najveća prepreka u njihovom braku bilo je stambeno pitanje i grad u kojem će živjeti, jer Jennifer voli Los Angeles, dok Justin preferira istočnu američku obalu i uglavnom obitava u New Yorku.

'Da, istina je ona preferira L.A., a on više voli New York, ali oboje su to znali od početka veze i zaključili kako to nije problem. To isto tako znači da se ne razvode', izjavio je za američke tabloide izvor blizak paru te dodao kako su njih dvoje već naučili živjeti na dvije adrese.