posebna veza

Bez velike pompe: Jennifer Aniston proslavila 49. rođendan uz najbolje prijateljice

13.02.2018 u 15:02

Bionic
Reading

Omiljena holivudska glumica Jennifer Aniston prije dva dana proslavila je 49. rođendan u krugu najboljih prijateljica, a među njima se našla i njezina kolegica Courtney Cox, s kojom ima posebno blizak odnos još otkada su zajedno glumile u 'Prijateljima'

Uz nove poslovne uspjehe i ljubav koja cvjeta sa suprugom Justinom Therouxom, Jennifer Aniston može biti zahvalna i na iskrenim prijateljicama koje ju već godinama prate u svim njezinim avanturama.

Zato je na proslavu 49. rođendana pozvala tek uzak krug bliskih dama s kojima gradi uspomene. Među njima se našla i jedna posebna osoba, glumica Courtney Cox, s kojom se slavna glumica upoznala na audiciji za seriju 'Prijatelji' davne 1993. godine.

  • +17
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom 10 sezona serije mogli smo ih pratiti kao najbolje prijateljice Rachel i Monicu i to je upravo ono zbog čega su i danas, 25 godina poslije, toliko dobre i privatno.

Mon and Rach💁

Objavu dijeli Jen, And Court💕 (@jenniferanistoncourteneycox)

Lijepa slavljenica okupila je u luksuznom restoranu u Malibuu u Kaliforniji i Andreu Bendewald, Leigh Kilton-Smith i Kristin Hahn te su slavile do dugo u noć uz dobru hranu i piće.

Cijelu atmosferu na Instagramu je objavila Aleen Keshishian, menadžerica Jennifer Aniston, te joj tim putem uputila nekoliko toplih riječi povodom rođendana.

'Sretan rođendan mojoj sestri i drugoj mami Jennifer. Jako te volim', stoji ispod objave koja je brzo obišla svijet. Na njoj vidimo veselu skupinu osam žena, dok se na samom desnom rubu uz veliki osmijeh na licu stisnula Aniston.