I DALJE BEZ DOGOVORA

Brakorazvodna parnica duga četiri godine: Angelina Jolie pod svaku cijenu želi dobiti potpuno skrbništvo nad djecom

18.11.2020 u 23:19

Bionic
Reading

Dugogodišnjoj brakorazvodnoj parnici Angeline Jolie i Brada Pitta i dalje se ne nazire kraj, a prema napisima svjetskih medija, glumica nije uspjela u naumu da iz njihova sudskog spora bude isključen sudac John W. Ouderkirk kojeg sumnjiči za pristranost i poslovnu povezanost s Bradovim odvjetničkim timom

Kako se navodi, slavna glumica, redateljica i humanitarka tvrdi kako nije pošteno da sudac Ouderkirk donosi odluke u njezinoj i Bradovoj brakorazvodnoj parnici dugoj četiri godine jer bi, prema njezinom mišljenju, mogao biti pristran u Bradovu korist.

Viši sud u Kaliforniji oglušio se na njezine primjedbe te je odlučio da sudac Ouderkirk, koji je par 2014. godine vjenčao na njihovu imanju u Francuskoj, ostaje i dalje uključen u njihov slučaj.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U presudi suda navodi se kako je Angelina Jolie od kolovoza 2018. godine bila upoznata sa sučevom povezanosti s Bradovim odvjetničkim timom, te da je tada trebala pokrenuti pitanje njegova sudjelovanja u brakorazvodnoj parnici.

Slavnu oskarovku nadalje se optužuje da je podnošenjem zahtjeva za Oderkirkovo izbacivanje iz slučaja namjerno prolongirala parnicu u kojoj se nekadašnji holivudski par žestoko bori oko skrbništva nad biološkom i posvojenom djecom.

Njihov najstariji sin, 19- godišnji Maddox ima pravo odlučiti s kime želi živjeti, a sud će odlučiti kome će pripasti skrbništvo nad 16- godišnjim Paxom, 15- godišnjom Zaharom, 14- godišnjom Shiloh i 12- godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne.

  • +2
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: META / Backgrid UK / Profimedia

Bradov odvjetnički tim tvrdi kako će zbog daljnjeg odgađanja brakorazvodne parnice najviše patiti djeca, te su naveli kako je Angelinin odvjetnički tim u ranijim fazama parnice tri puta zatražio da se produlji Ouderkirkovo sudjelovanje u sudskom procesu.

Angelinin odvjetnički tim nedavno je napustila Priya Sopori, no nije poznato je li otpuštena ili je sama željela otkazati suradnju. Upućeni tvrde kako je izmjena u odvjetničkom timu Angeline samo pokazatelj kako po svaku cijenu želi izboriti pobjedu na sudu i da pritom neće prezati ni od kakvih poteza.

Kako se ističe, glumica traži puno skrbništvo nad djecom, dok Brad potražuje zajedničko skrbništvo, a njihovoj sudskoj trakavici i dalje se ne nazire kraj.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia