ONI SU USPJELI

Profesionalci na djelu: Ovo su supružnici koji su zajedno igrali na malim ekranima

14.11.2020 u 06:47

Bionic
Reading

Odvojiti privatno od poslovnog mnogima je teško, ali nekolicina zvijezda u Hollywoodu pokazala je da su i u tom smislu pravi profesionalci. Ovi supružnici odvojili su emocije i događaje iz privatnog života te spremno uskočili u zajedničke filmske projekte

Igrati zajedno na velikim filmskim projektima mnogim je ljubavnim partnerima stvaralo problem pa bi jedan od njih uvijek odbio ponudu. Međutim ima i onih koji se nisu bojali miješati privatno i poslovno, a pokazalo se to kao pun pogodak.

Brad Pitt i Jennifer Aniston

Brad Pitt kao pravi profesionalac igrao je s čak dvije svoje bivše supruge. Na malim ekranima s Jennifer Aniston pojavio se u epizodnoj ulozi u seriji 'Prijatelji', u kojoj je ona bila u stalnoj postavi.

Nitko tada nije ni mogao naslutiti da njih dvoje imaju nešto u ljubavnom smislu, a svi kolege sa seta pohvalili su njihovo zrelo i odgovorno ponašanje.

Pittu nije teško padalo gledati ni tadašnju romansu iz serijala, onu Rachel Green i Rossa Gellera, kada je njegova odabranica morala ljubovati s kolegom Davidom Schwimmerom.

Courtney Cox i David Arquette

Na malim ekranima sa suprugom okušala se i njezina kolegica Courtney Cox. Zvijezda 'Prijatelja' sa suprugom Davidom Arquetteom, s kojim ima kćer Coco te s kojim danas više nije u braku, nekoliko puta dijelila je set.

Igrali su zajedno u filmovima 'Trkač', 'The Tripper', 'The Shrink Is In', '3000 milja do Gracelanda', 'Vrisak 3' i 'Vrisak 4'.

Brad Pitt i Angelina Jolie

Jedna od uloga koja je promijenila život Brada Pitta bila je ona u filmu 'Gospodin i gospođa Smith' i tada je započela njegova romansa s Angie. Nakon toga Pitt se ekspresno razveo od tadašnje supruge Jennifer Aniston.

Budući da su gledatelji bili željni još scena Pitta i atraktivne Jolie na ekranima, filmski svijet bacio se na još jedan njihov projekt. Tako su 2015. zaigrali u filmu 'By the sea'.

Unatoč godinama provedenim zajedno i šestero djece, pa i projektima koji su ih povezivali, ovaj par nije preživio. Danas su u nikad gorim odnosima i svjedočimo njihovim učestalim sudskim parnicama nakon razvoda.

Nicole Kidman i Tom Cruise

Još jedan par koji nije ljubavno preživio, ali u doba svoje velike romanse uspjeli su zajedno ostvariti filmske uspješnice. Nicole Kidman i Tom Cruise igrali su 1990. u filmu 'Dani groma'. Nakon što su se vjenčali zaigrali su i u filmu 'Daleki horizonti', a onda su svoju profesionalnost pokazali u filmu 'Oči širom zatvorene'.

Chad Michael Murray i Sophia Bush

Nekoć slavni ljubavnici Chad Michael Murray i Sophia Bush poznati su ostali kao par iz hit teen serije 'One Tree Hill'. Upravo na tom setu među njima je zaiskrilo, ali kako je serija snimana dugih šest sezona, u međuvremenu je njihova ljubav pukla.

Unatoč svemu, uspjeli su dogurati projekt do kraja i dostojanstveno odigrati svoje uloge, a one su često zahtijevale zajedničke kadrove.

Kristen Bell i Dax Shepard

I danas sretni i zaljubljeni, supružnici Kristen Bell i Dax Shepard imali su prilike dijeliti filmsko platno prije, ali i nakon vjenčanja.

Projekti 'Kad si u Rimu' te 'Zgrabi i bježi' ponuđeni su im prije nego su ozakonili svoju ljubavnu priču. Potom su 2013. organizirali veliko vjenčanje, a i nakon tog događaja nastavili su sa zajedničkim snimanjima. Glumili su tako u filmovima 'CHiPS', 'Veronica Mars' i 'The Boss'.

  • +6
Supružnici koji su glumili zajedno Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr.

Glumci Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. zajedno su glumili u filmovima 'Znam što si radila prošlog ljeta' i 'Ona je sve to' prije nego su se vjenčali u Meksiku 2002. godine.

Sretni supružnici potom su prihvatili uloge u još nekoliko zajedničkih filmskih uspješnica. Igrali su tako u franšizi 'Scooby-Doo', ali i posudili glasove u animiranom filmu 'Čiča miča, (ne)sretna je priča'.

Neil Patrick Harris i David Burtka

Homoseksualni par Neil Patrick Harris i David Burtka također se pokazao kao veliki profesionalci na malim ekranima, unatoč kemiji koja je postojala između njih. Igrali su zajedno u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', u kojoj je Neil imao jednu od vodećih uloga. Zatim su se opet okušali u zajedničkom projektu 'Američka horor priča'.

Da zajedno jako dobro pristaju, osim u privatnom životu, pred kamerama, posvjedočili su u komediji 'Blesavi Božić Harolda i Kumara'.

Cobie Smulders i Taran Killam

Ovo dvoje zaljubljenih golupčića također je zajedno igralo u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', a odvažno su odigrali i uloge u filmu 'Killing Gunther'.

Alexis Denisof i Alyson Hannigan

Denisof i Hannigan su pak zajedno glumili u 'Buffy ubojica vampira', 'Anđelu' i filmu 'Rip It Off'. Zatim su se vjenčali i dobili dvije kćeri. Sve to nije ih spriječilo da zaigraju zajedno u još nekoliko projekata.

'Ljubav, vjenčanje, brak' simbolično im je dobro sjeo kao novi zajednički projekt, a onda i serija 'Kako sam upoznao vašu majku', u kojoj je Alyson igrala jednu od glavnih uloga.

Javier Bardem i Penelope Cruz

Ovaj strastveni par pokazao se kao dobitna formula u nekoliko velikih filmskih aranžmana. Igrali su u filmovima 'Vicky Cristina Barcelona' i 'Pakao' prije nego su se vjenčali 2010.

Potom im je ponuđeno još zajedničkih projekata te su ih rado prihvatili. Vole zajedno raditi na filmovima jer su privatno izuzetno bliski.

Neki od njihovih filmova još su 'Voljeti Pabla', 'Savjetnik' i 'Svi znaju sve'.