GENIJALNO IZDANJE

Severina Kojić Zarinu haljinu začinila najtraženijim čizmama u Hrvatica koje se prodaju kao lude

08.01.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Severina Kojić nedavno je posjetila manastir Svetog Nektarija na grčkom otoku Egina, taj je trenutak ovjekovječila fotografijom koju je, zajedno s podužom objavom, podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Lijepa pjevačica na fotografiji pozira s narcisima, odjevena u efektnu haljinu iz prošlogodišnje Zarine kolekcije, dok na nogama nosi najpoželjnije čizme Hrvatica u protekloj godini

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Severina Kojić, ponovno je oduševila sve svojim istančanim modnim ukusom. Lijepa Splićanka, koja je nedavno okončala svoju glazbenu turneju koncertom u Areni Stožice u Ljubljani, odmor od poslovnih obaveza i privatnih problema s kojima se u posljednje vrijeme morala nositi odlučila je provesti u Grčkoj, a ondje je posjetila i čuveni pravoslavni manastir Svetog Nektarija na grčkom otoku Egina.

Severina je fotografiju na kojoj pozira ispred samostana podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, a na njoj pozira u kariranom kaputu, trapericama i smeđoj midi haljini s uzdužnim šarenim prugama i ušivenim pom pom lopticama koja nosi potpis omiljenog španjolskog high street brenda Zara.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomjeri i promijeni, ako je velika riječ “iz temelja”, onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: “Hvala ti, lipi moj živote, što si me poslao ovdje ili me je netko pozvao tamo. Nema trećeg...” (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog). Ovo sam ja kad sam luksuzno odjevena, na luksuznom mjestu, u vrijeme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, osim “efharisto“ (Efcharisties - Hvala) Ne želim pisati što sam tamo doživjela, jer bi tabloidi i toaletoidi to prenijeli drugačije... Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemjerna), ni mondena mjesta (koja su lijepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama. Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lipo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti. Luksuzan život je živjeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živjeti bez straha. Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju... U vrijeme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati obitelj u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa... Luksuz je živjeti u miru i imati mir u sebi. Sretan Božić ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više ”luksuzno”! Voli vas Seve ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Haljina nije dostupna u prodaji, obzirom da je riječ o modelu iz prošlogodišnje jesenske kolekcije, no ono što je moguće kupiti su trendi čizmice koje je Severina uskladila s haljinom. Riječ je o trenutno najpoželjnijim bucama 'Nowles' s potpisom brenda Isabel Marant.

Nakon što je vodeća modna tražilica Lyst objavila rezultate velike analize 'Eurofashion' prema kojoj se jasno vidi za kojim brendovima i artiklima luduju žene i muškarci diljem Europe, mnoge je iznenadila činjenica da su Hrvatice u 2019. najviše pretraživale upravo ove čizme koje se prodaju po cijeni od 3700 kuna.

Tople kožne buce s dodatkom ovčje vune i skrivenom petom od 5 centimetara potpuno su zaludjele Hrvatice i mogu se vidjeti na svakom kutku grada, a osim Severine nisu im mogle odoljeti ni splitska glumica Ana Gruica Uglešić i naša najuspješnija manekenka Helena Šopar.

Ako vam se sviđaju ove idealne zimske čizmice, ali si ih ne možete priuštiti, provjerite ovdje jeftinije verzije 'Nowles' buca koje smo pronašli u online trgovinama, a koje vas neće ostaviti na prosjačkom štapu.

'...Ovo sam ja kad sam luksuzno odjevena, na luksuznom mjestu, u vrijeme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, osim “efharisto“ (Efcharisties - Hvala) Ne želim pisati što sam tamo doživjela, jer bi tabloidi i toaletoidi to prenijeli drugačije... Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemjerna), ni mondena mjesta (koja su lijepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz', napisala je Severina pokraj fotografije.

  • +26
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jani Ugrin

'Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama. Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lipo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti. Luksuzan život je živjeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živjeti bez straha. Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju... U vrijeme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati obitelj u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa... Luksuz je živjeti u miru i imati mir u sebi', zaključila je pjevačica i poželjela sretan Božić pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti.